22 januar 2010

Skal, skal ikke ?

Går (igen, igen) og leger med tanken om at få en piercing i næsen. Bare en lille stift, som altid kan sidde der, uden at se vulgær ud. Min usikkerhed ligger i, om jeg har næsen til en piercing. Altså, selvfølgelig har jeg en næse, men vil det overhovedet se godt ud til mig? - Se normalt ud? Eller vil det komme til at se fuldstændig åndssvagt ud. Krise!
Har skrevet til en piercer her i byen, om vi kan mødes, så hun kan "se min næse an" og se om det overhovedet vil passe til mig, med en piercing Men har intet svar fået endnu.
Overvejer også at finde sådan et magnet-snyde-smykke, for at se om det vil passe til mig. Men findes de mon mere? Havde sådan et smykke, da jeg var 12-13 år. Og følte mig bare SÅ sej, med en (snyde)næsepiercing. :) Lige indtil den dag, hvor jeg ikke kunne finde magneten på indersiden. Tror måske jeg har suget den op i næsen. Væk var den i hvert fald. Nåh pyt, men det kunne da være jeg skulle lede efter sådan en, gå med den et par dage og få et realistisk billede af mig med en piercing i næsen. Så kan det være, at jeg derefter, kan træffe en beslutning.

1 kommentar:

  1. Greetings! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to fix this problem.
    If you have any recommendations, please share.
    Cheers!
    my page > transfer news liverpool latest

    SvarSlet