02 januar 2010

Hvad mon år 2010 har at byde på ?

GODT NYTÅR - Håber i alle er kommet godt ind i det nye år, med alle jeres lemmer i behold.

Mine tanker går idag på hvad år 2010 mon har at byde på. En gammel veninde kommenterede mit spørgsmål med; "Det kan være både godt og ondt at vide." - Og det har hun jo egentligt ret i. Jeg kan dog alligevel ikke lade være med at spekulere lidt over det.
2009 for mig bød på en fastansættelse, en flytning, en veninde der fik den yndigste lille pige og et nyt og rigtig skønt venskab.
Det bliver spændende at se hvad 2010 vil byde mig i det kommende år. En ting er sikkert, og det er at jeg vil gøre mit bedste for at det bliver et dejligt år.

Nytårsforsætter har jeg ingen af i år. Eller det vil sige, jeg har et, som jeg altså startede på sidst i november. Og det skal selvfølgelig holde. Er i gang med en livsstilsændring, og den skal jeg jo forsætte med. Men ellers har jeg ingen. De plejer jo ikke at holde længere end til slutningen af januar alligevel. I hvert fald ikke for mig.
Min livsstilsændring består, som for så mange andre, mest i det med at få en sundere livsstil.
Egentligt ved jeg jo godt hvad der er rigtig og forkert at spise, at motion er bedre end en date med sofaen osv. osv. osv. MIN LAST ligger i det der hedder en sukkerafhængighed. Nogle tror på det findes, andre mener det er noget fis. Jeg har den holdning at får man abstinenser af ikke at spise søde sager i tre dage, ja, så er man altså afhængig! - OG det var jeg.
Og jeg må indrømme, det har været en KAMP uden lige, at vænne sig fuldstændig af med at spise søde sager, bare fordi man "keder sig". Jeg vil skyde på at det er lige så svært, som det er for en alkoholiker at holde op med at drikke.
Efter den første uge var det faktisk okay. Man skal sørge for at finde en alternativ for de søde sager, i midt tilfælde har det været frugt og knækbrød. Og det virker rigtig godt.
Her i julen og til nytårsfesten har jeg dog ikke levet efter "de nye regler". Der gav jeg mig selv lov til at slå mig løs. Hvilket man altså også skal. Ellers bliver det hurtigt en sur og negativ oplevelse.
- Men mandag begynder jeg igen min "nye" livsstil, med god sund og ikke mindst mættende mad. Og de lange gåture. En gåtur er simpelthen den bedste "selv-terapi" - hvis der findes sådan et ord. Man får tid til at gå i sin egen verden og tænke en masse tanker.
Så på med det varme tøj - og ud i den danske vinter!

Endnu engang godt nytår. - Og alt vel i 2010 !

1 kommentar:

  1. Happy New Year !!!

    2010 New Year's Fireworks show

    http://fireworks2010.blogspot.com/

    SvarSlet