16 januar 2014

Børnetøj

Kjole + leggins fra Zara // Støvler fra H&M

Da jeg var gravid gjorde jeg mig en masse tanker omkring hvilket tøj jeg ville iklæde mit barn. Et par ting var helt sikkert. Intet tøj med Hello Kitty, Peter Plys og 'den slags' (så længe jeg kan bestemme) - det kan da være sødt, bevares, men det er nok lige en tand for sødt og pussenusse-agtigt til min smag, heldigvis var Larsen enig. Den anden ting var, at jeg simpelthen ikke ville give i dyre domme for tøj bare fordi det havde et eller andet fancy mærke. Intet imod mærkerne, for det meste af det er virkelig fint og i en god kvalitet. Men priserne fra ny, synes jeg kan være voldsomme. Især når børnene er helt små og ikke kan være i tøjet i særlig lang tid. Jeg køber gerne mærketøj til Marie Sofie - men som brugt, og helst så billigt som muligt - og så køber jeg det selvfølgelig kun hvis det er fordi jeg synes om lige præcis det stykke tøj, og ikke bare fordi det har et bestemt mærke. Jeg kigger ofte børnetøj på nettet, OGSÅ alle de dyre mærker, nogle gange er der jo nogle gode procenter, der er værd at tage med sig. Men oftest, så køber jeg altså hendes tøj i Føtex, H&M eller hos Mødrehjælpen.

Mellem jul og nytår havnede jeg inde på Zaras hjemmeside. Jeg vidste godt de havde babytøj, og vidste også godt at priserne på noget af det godt kunne være lidt pebrede, men jeg endte der alligevel, for de havde ligesom så mange andre, udsalg. Jeg fandt en masse søde ting til overkommelige priser. Jeg fandt dog også en masse meget dyrere sager - de kom alle i en ønskemappe og så var det, det. Der var dog et sæt tøj, som jeg ikke kunne få ud af hovedet, et sæt jeg forelskede mig hovedkulds i. Et sæt som jeg bare synes hun måtte eje - og så blev det sådan. Jeg var faktisk i tvivl om jeg synes at det var dyrt og om det kunne 'betale sig' at bestille det hjem. Men pigebarnet er jo blevet større, og bruger efterhånden snart en størrelse der oftest forbindes med 6-9 måneder. Ergo burde hun kunne være i det noget tid. Og jo mere jeg tænker over det, så er 139,- for to stykker tøj jo faktisk ikke dyrt. Sættet er selvfølgelig det fine sæt hun har på, på billederne, og som jeg synes hun ser noget så skøn ud i, hvis jeg selv må sige det.

Nåh, men min bror skulle selv have noget fra samme side, så jeg fik ham til at bestille sættet og en bluse med - og det endte med at jeg ikke skulle betale, for det blev nemlig til en julegave til Marie Sofie. Så TAK til Onkel M.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt forstå du ikke kunne få det sæt ud af hovedet - det er dæleme også sødt og hun ser skøn ud i det :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Cille - ja, er det ikke skønt? Jeg er vild med det - og den stil :)

      Slet