19 oktober 2013

18 år - og har aldrig kysset.

Okay, det passer nu nok ikke - men det var en sætning en ældre mand altid sagde til mig, da jeg arbejdede i hjemmeplejen. Hver gang jeg kom ud til ham, spurgte han til min alder, og da jeg svarede 18 år, sagde han altid: "18 år og har aldrig kysset" - sjovt som den sætning altid popper op, når jeg tænker på at være 18 år.

Nåh, men det er jo en del år siden at jeg var 18 - men min kære lillebror, ja, han blev altså 18 i onsdags. Det er simpelthen for vildt at tænke på, at det er 18 år siden at mit liv ændrede sig, at jeg pludselig skulle dele mine forældre med en anden. Heldigvis kan jeg også sige, at det er vildt at det er 18 år siden, at jeg blev beriget med den skønneste og mest fantastiske ven og lillebror.

Min lillebror er lidt sær på nogle punkter, f.eks. så havde han frabedt sig flag derhjemme på sin fødselsdag - ligesom han havde sagt at han altså ikke gad fejres. Som den gode storesøster jeg er, så hørte jeg selvfølgelig ikke efter - for man skal fejres når man har fødselsdag, om man vil det eller ej, og især når man bliver 18. Så Marie Sofie og jeg tog på en mission i onsdags. I denne uge er min Lillebror nemlig i praktik herinde i Odense og hvad passede bedre end at overraske ham i salonen. Jeg ringede selvfølgelig lige ind til salonen, for at høre om de havde travlt, eller jeg måtte komme og overraske min bror, de havde heldigvis ikke travlt, så jeg kunne bare komme. Så jeg pakkede Marie Sofie i barnevognen, og så drog vi ind mod byen, forbi lagkagehuset efter kage og i Bounti efter pynt og så var det ellers bare op mod salonen.
Det var én glad lillebror og onkel der blev overrasket, da vi stod der for enden af trappen til salonen og selvom han havde frabedt sig fejring, så synes han nu det var meget hyggeligt alligevel.

Ps. han kom også hjem til flag derhjemme, de havde nemlig heller ikke hørt efter. Ha ha!

4 kommentarer:

  1. Ha ha, så kan han lære det! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis!! Han slipper ikke - aldrig nogensinde!

      Slet
  2. Tillykke med ham :) Tror ikke jeg fik skrevet tillykke til ham :) Ja, tiden flyver - taler af erfaring... fatter heller ikke at det allerede er i næste måned :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak - ja, så er det din tur næste gang.

      Slet