10 maj 2013

Mænd og møbler (!)

How do I put it... mænd og møbler... Ikke altid lige nemt, hvis du spørger mig.

For lææææænge siden, forelskede jeg mig i Kartells Componibili opbevaringsmøbel. Hele to gange siden da, har jeg nævnt det for Larsen. Begge gange har han sagt, at hvis jeg kunne finde pengene til det, uden vi skulle leve på havregryn, så kunne jeg bare købe dem. Jeg har ikke haft fundet pengene til dem, og desuden passede de ikke rigtig ind nogle steder i den gamle lejlighed - men nu er vi jo flyttet. Og hvor fint ville det ikke være med 2 Componibili'er som sengeborde, spørger jeg bare?
Pengene kan sagtens findes uden vi skal sulte, især fordi vi alligevel tog sofaen med, som jeg jo ellers havde fået trumfet igennem, skulle smides ud. Men vi har taget den med som en start. Og nu hvor den står her, så må jeg indrømme at det ikke lige er en ny sofa jeg drømmer om - for efter den er blevet skilt ad ved flytningen, så er alle de genstridige hundehår blevet fjernet, og hvis vi bare lige dækker diverse huller til med tæpper, så kan den altså sagtens fungere noget tid endnu. Tænker også hvis vi får sådan et rigtigt gylpe-barn, så er det måske mere tilforladeligt, hvis det går ud over den gamle sofa her, frem for en spritny. Nåh, men det betyder også at vi kan bruge tid på at finde den helt perfekte sofa for os, uden at det skal haste. OG at pengene der skulle gå til en ny sofa, kan bruges på andre småting til lejligheden - inkl. de babyting vi mangler. ANYWAYS, tilbage til bordene. I går målte jeg så efter, om det skulle være det lave eller høje bord vi skulle have hver især. Larsen mente at det lille var fint nok - og jeg jublede lidt inde i mig selv over at det nu ville lykkedes mig at få de fine borde hjem. MEN så kom jeg til at nævne prisen for Larsen - først lavede han en grimasse, som selv den bedste gæt og grimasse-deltager ikke vil kunne gengive - så tog han et ekstra kig på billedet jeg viste ham, og pludselig vil han slet ikke have de borde. De er faktisk ikke pæne og hvis et natbord skal koste 630 kr. pr stk. Ja, så fungerer det fint med de skamler vi har stående nu. What the fudge, kærestemand?!

Jeg ved ikke helt om jeg skal give op nu, om det nytter at prøve at overtale ham - han er ret standhaftig, ham Larsen. Hmm... Så måske jeg bare skal vinke farvel til drømmen om de fine borde, medmindre jeg helt selv betaler, af mine helt egne penge. Men det der med dine og mine penge, er der ikke noget der har heddet her i årevis. Åh suk.


8 kommentarer:

 1. Der er én regl når det gælder shoppe-snak med mænd og det er; fortæl aaaaldrig prisen ;-)
  De sengeborde går jeg også og drømmer om! De er bare så fine! Måske du kan finde dem brugt et sted? Held og lykke med det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har jeg så fundet ud af - øv altså!

   Jo, jeg må på jagt, og se hvad jeg kan finde på ;) - og tak!

   Slet
 2. Drømmer os her. Heldigvis er kæresten enig i at vi køber dem, når vi begge har fuldtids jobs. Så nu ønsker jeg mig et fuldtidsjob til september når jeg er færdig som kontorelev :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hepper på fuldtidsjob til dig så - så der i det mindste er nogen der kan få de fine borde ;)

   Slet
 3. Åh nej.... Tør jeg?? .... Burde ikke.... Okay så!!! Jeg må altså bakke Larsen op i dette tilfælde. Jeg synes, det er mange penge at bruge på sengeborde, som ikke tjener så mange andre formål end at huse en bog og og et vækkeur, når I står midt i 'vi-har-fået-ny-lejlighed-og-mangler-stadig-lidt-babyting'. Men kan godt se de er fede, og hvis du bliver glad for dem, så håber jeg, han overgiver sig, for jeg kan virkelig godt li' dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih altså E! Hvorfor skal du være så klog? Hva hva hva?
   Men jeg må jo give dig ret - de har jo ikke ligefrem første prioritet, selvom jeg syntes de er skønne!
   Det må være kommoderne til vores og Baby M's tøj - og så hvad vi ellers mangler til hende.

   Tak for lige at få mig til at tænke praktisk - men nu var det jo altså ikke fordi Larsen synes at pengene skulle gå til babyting, nærmere bare at det var for dyrt i det hele taget, han skulle nok finde noget andet at bruge pengene på - så helt hellig er han altså ikke :P

   Og tak - jeg synes nu også du er ret så sød ;)

   Slet
 4. Uha.. Herhjemme har vi altid været gode til, at finde på vores egne billige løsninger så snart jeg har forelsket mig i dyre møbler og så har jeg gået på kompromis.. Sådan er det ikke længere! Jeg blev træt af, at se på slidte møbler der ikke passer sammen og kæresten er faktisk enig i, at det "roder" så vi er begyndt at købe lidt dyrere ting som vi ved vi vil blive gladere for og så kan vi stadig blande det med genbrugs møbler. Lige nu spare vi op til spisebordsstole fra Hay som vil blive købt et stk ad gangen..
  Så jeg forstår dig godt.. Og hvis du virkelig vil blive glad for de natborde, så er de også pengene værd - så kan du altid gå på kompromis med noget andet ;)
  De er dog ikke lige mig de der møbler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lige med at finde balancen mellem brugt og nyt - hvis man er til begge dele. Det er jeg. Vil helst ikke have et bolig-blads-hjem, samtidig skulle det heller ikke være for rodet, der skal være harmoni.

   Jeg er begyndt at tænke lidt i, at finde på noget helt andet, måske en bogkasse på hver side af sengen, så gulvet er frit. Men indtil vi kommer HELT på plads, og finder ud af med præcision hvor sengen skal stå, så må det vente.

   Slet