26 februar 2013

Bryllup

Vi er inviteret til bryllup i maj  - der er stadig noget tid til, men jeg er alligevel begyndt at tænke meget over hvilket outfit jeg skal begive mig ud i.
Det bliver afholdt et sted, hvor fine lange kjoler og høje hæle ikke er særlig praktisk - så det er jo udelukket. Desuden har bækkenet nok ikke helt så godt af at jeg går i høje hæle, men alligevel - det er jo et bryllup - lidt højde hører sig da med, især når man har sat røv så tidligt som mig, eller er det bare min tankegang der synes det?
Altså, det er bestemt ikke en kritik af stedet, mere af min bækkenløsning der gør at jeg ikke må/kan. For man kan sige, en kilehæl går man aldrig af vejen med, selvom gulvet måske ikke er stilet-hæl-venligt.

Grunden til jeg allerede tænker i outfit nu er jo at, den der plan om lige at tage sig voldsomt sammen og smide så mange kilo som muligt inden brylluppet, den er jo ligesom ikke rigtig aktuel - for som gravid kan jeg jo ikke gå på 'kur' - og desuden vil maven jo forhåbentligt være vokset endnu mere til den tid.
Så hvad tager man på? Det skal se ordenligt ud, gerne pænere end hverdagstøj - igen, det er jo et bryllup. Men også praktisk og nok til at holde varmen da vielsen er udendørs. Jeg ved godt der findes fine sager på de der hjemmesider der sælger ventetøj, men det pæneste tøj og det der falder i min smag, er kun for de der tynde kvinder, der som gravide har en perfekt badebold siddende midt på maven.

Jeg er en stor kvinde - stor som i, alt for meget fedt, skyhøjt BMI og det hele buler ud alle de forkerte steder. Graviditeten hjælper nok ikke det vilde på det, tværtimod. Så hvad putter man lige mit korpus i, så jeg ser pæn og præsentabel ud, UDEN at ligne en eller anden forkert indbunden skinke? - og må man have et outfit med bukser på, eller skal man være i kjole, når der nu ikke er dikteret nogen dresscode?

Åh alle de tanker - og det er ikke engang mit bryllup. Godt der er noget tid endnu, måske jeg bare ender med at klippe hul i et lagen, og tage det på.

2 kommentarer:

 1. Tænk: "Hvordan kan jeg fremhæve midten af maven mest muligt!" - det er klart det pæneste, og man opdager altså ikke rigtigt "de forkerte" buler, når vi når maj ;-)
  Og så skal vi jo prøve at sy noget, søde :-)

  Noget a la (hvad end der er din smag):
  http://www.maternity-wear.net/wp-content/uploads/2010/01/Maternity-Blue-Dress.jpg
  http://img2.etsystatic.com/000/0/6053230/il_fullxfull.316619050.jpg
  http://i01.i.aliimg.com/img/pb/715/709/385/385709715_062.jpg

  (den første er klart min yndling)

  SvarSlet
 2. Ja, det er også min tanke - fokus på maven!

  Hmm... ved ikke hvad der er min smag. Der bliver jo skrevet ingen fine tynde kjoler, pga. det med bænkene? bum bum. Men ja. Noget der fremhæver mave og ikke andet :)

  SvarSlet