24 august 2012

Opsparing

Jeg vil gerne det føromtalte slankehold - som i VIRKELIG gerne, men har desværre ikke de 700 kr. at kaste efter det, som det jo koster, lige nu. Derfor agerer jeg nu copycat, og vil forsøge at tage en metode i brug, som søde Mimi inde fra Mimis Ego har gjort. For hun har også en ting, som hun VIRKELIG ønsker sig - se bare her.

Jeg er ikke ligefrem typen der gemmer på ting i hjemmet - har jeg nu fundet ud af - men lidt blev det til. Jeg har valgt at sætte nogle småting til salg her på bloggen - de evt. penge der skulle komme ud af det, går direkte til SLANKEHOLDS-OPSPARINGEN. 

Så kære læsere, se om der er noget der frister - er der ikke, så håber jeg at du vil sprede budskabet - måske der er nogle af dine læsere, der kan bruge noget af det jeg sælger. 

Kig ind under fanen - TIL SALG.4 kommentarer:

 1. Hej Lisa!
  Siden 'til salg' virker ikke rigtig.
  Hvis du sælger de fine salt- og peberbøtter som du engang købte, vil jeg gerne købe dem og støtte dit projekt-slank :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Simone.
   Nej, det fandt jeg ud af - skulle være i orden nu.
   Sælger desværre ikke bøtterne, har dem stadig for kært - men hvis jeg nogensinde går af med dem, skal jeg tænke på dig.

   Slet
 2. Umiddelbart synes jeg, at 700 kr. lyder ret voldsomt for et slankehold, når man kan gøre det selv. Hvorfor starter du ikke i fitness (250-300 kr. pr. måned) og spiser sundt og små portioner? Så skulle den nok være der.

  Men jeg vil gerne købe din Bob Marley plakat.. Hvor meget skal du have for den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Amalie.
   Det kan du have fuldstændig ret i. Men nu ligger landet sådan, at hvis jeg kunne finde ud af at gøre det selv, så kæmpede jeg ikke med overvægt og så ønskede jeg ikke at komme på et slankehold. Men jeg har prøvet alverdens ting, som ikke har fungeret for mig. Derfor vil jeg rigtig gerne på slankeholdet, hvor der er mulighed for personlig træner og en der holder øje med mig.
   Jeg er skam tilknyttet fitness, og det er dér igennem, at tilbuddet om slankeholdet er. Det koster så bare de 700,- for 8 ugers intens fokus på vægttab.

   Hvad siger du til 85 kr. så betaler jeg portoen?

   Slet