24 juli 2012

= Sommer!

Solskin + varme + bar hud + kolde drikke + MAJSKOLBER = sommer!


Jeg har dog ikke været så meget ude og nyde det gode vejr i dag - dét jeg har været ude, har været iført lang trøje. Min fine nye sløjfe må jo ikke få sol - i mindst 14 dage(!!!) Overvejer dog stærkt at lave en form for svedbånd-lignende noget der dækker, så jeg kan komme ud og nyde det gode vejr de næste par dage. Det kommer nok til at se vældig tosset ud, hvis jeg får sol, men altså - sløjfen før alt! 
Inden vi smovsede lækre majskolber til aften, var jeg 'lige' et smut forbi træningscenteret, for at få lagt en træningsplan. Lad mig bare sige, hvis de fede må svede - så må de ekstra fede, svede ekstra meget! Yaiks! Men jeg er i gang - og så skal det saftsuseme holde! (ja, ja, den har vi hørt før)
De næste mange dage står på arbejde, og så lige en tur på posthuset for at sende en bunke ponyer afsted til en sød lille stor pige jeg kender. Hendes søde mor, bad om hjælp til at få købt dem, og nu er de ankommet, så nu skal de videre i teksten, så den store pige kan blive begavet på sin fødselsdag lige om lidt. Tænk sig at My Little Pony udgår! De har jo eksisteret altid! En lille ting til moderen vil også være at finde, jeg håber sørme hun bliver glad for det - måske så glad at hun vælger at fortælle en lille historie om det på sin blog?

FYI: Så heler min sløjfe faktisk rigtig flot, til trods for at jeg blev revet af en beboer på dag 3 - AV og værs'go et lille betændt sår lige i kanten af sløjfen. Det er dog heldigvis helet perfekt. Men fy for den lede, hvor er sådan en helingsproces dog klam! Først væskede den helt vildt, så meget så det løb ned af armen om natten. Efterfulgt af et par dage, hvor det skallede med de største og farverige hudflager. Nu ser den faktisk pæn ud. Jeg smørrer den stadig flere gange dagligt og jeg bliver gladere og gladere for den, for hver dag! 

Beklager det ret så dårlige billede, men lys og nysmurt sløjfe er ikke de bedste venner.

2 kommentarer:

 1. Tillykke med din flotte sløjfe! Godt den heler fint men pas nu på solen! Min ældste har i flere år ville ha tatoveringet og det på hele armen brystkassen og hvad ved jeg. Er ikke imod tatoveringer mennnnnnn det er lige i overkanten. Dejligt at vi har fundet hinanden på Instagram ;-) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, søde Tina - du kan tro jeg værner om den. Jeg tør næsten ikke bevæge mig udendørs, medmindre jeg er iført en langærmet.
   Åh, jeg synes nu at tatoveringer kan være noget af det mest fantastiske - især hvis de er lavet ordenlige.
   Ja, jeg så jo lige på din blog at man kunne følge dig på Instagram - jeg skal dog lige lære det at kende.
   Kram til dig.

   Slet