28 marts 2012

Hoveddrejning

Det må være dagens ord. Det er i hvert fald hvad vi har set meget af i dag - det kan selvfølgelig have noget at gøre med at jeg havde et par ildere i cykelkurven, på vores tur i dag. Der skulle igen findes ramsløgg, i dag til bagte kartofler med ramsløgpesto, og da vi vidste hvor vi skulle hen, tog vi cyklerne. Nårh jah, og så spændte jeg dyrene fast, så de kunne komme med ud og nyde det gode vejr - ikke noget de er synderligt vant til. I første omgang var der ingen af dem, der var særlig begejstrede for at få poterne på skovbund - men Hera fattede dog mod og fik nydt det dejlige vejr og skovbunden. Aslan derimod, not so much - han ville hellere være inde i tasken. Vi mødte en sød dreng med sin meget velopdragende hund, Chili. Han spurgte om han måtte hilse på dyrene og selvfølgelig måtte han det. Så der stod vi og snakkede lidt, han nussede vores dyr og vi fik givet hans hund et klap eller fire - og bum - så hakkede spætten, Hera bed den søde dreng. Årh altså! Ikke noget voldsomt, og han sagde det ikke gjorde noget - og var heller ikke bleg for at nusse videre med dem. Men årh, undskyld søde dreng!2 kommentarer:

 1. Ihh.. Din Marilyn skønhedsplet er bare så snyd. Ment at den er fræk og og misundelsværdig.. Håber ikke det underligt sagt men jeg mener det skam :)

  Jeanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - og tak!
   Nogle gange har jeg været lidt ked af den, fordi den er så stor - den startede jo bare ud som en lille prik, da jeg var mindre. Men som de fleste siger, så er den jo en del af mig - og jeg har efterhånden lært at elske den. For den ér jo en del af mig :)

   Slet