18 november 2011

A good day

Efter (alt for) mange dumme dage, har jeg i dag kunne smile. I dag har været en dejlig dag. Følte mig en smule glad da jeg vågnede, de positive tanker fyldte mere end de negative. Larsen og jeg har hygget, snakket, grint og tumlet med hinanden. Vi har været ude i den kedelige grå, men friske luft. Vi har fået handlet ind og gjort rent i hytten - så nu er her klar til weekenden og hvad den bringer.

Lige nu kører mit yndlingsprogram på tv'et. How it's made - på discovery. Det nyindkøbte ugeblad fyldt med kryds og tværs'er ligger og venter til bagefter. Her er en duft af mad, i køkkenet er Larsen nemlig i gang med sin lækre lasagne. Det passer mig fint, for i dag, i dag er jeg faktisk sulten.

Hvad det positive humør præcis skyldtes, det ved jeg ikke. I aftes snakkede jeg med min dejlige veninde, som jeg har forsømt en del på det seneste, måske det var det der udløste den gode fredag? Måske er det fordi det er fredag, og jeg ved at jeg har Larsen hjemme i (næsten hele) weekenden? Jeg ved det ikke, men jeg ved at, jeg elsker de gode dage.

2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre. Det er de dage der skal få en igennem de dumme dage. Jeg har selv en hård uge, jeg har nattevagt og nogle dage er jeg "heldig" at se min mand inden jeg skal afsted på arbejde. God weekend til dig.

    SvarSlet
  2. Åh søde Lisa, hvor er det dejligt at høre. Håber det fortsætter sådan for dig :o)
    Knus Mor- Gitte

    SvarSlet