20 september 2011

Nattevagten

Altså som i den gode gamle danske film: NATTEVAGTEN - er du sunshine, hvor har jeg altid syntes at det var en uhyggelig film! Fra den allerførste gang jeg så den, gik der faktisk rigtig mange år, før jeg syntes at Ulf Pilgaard var okay at se på igen - ikke engang i en cirkusrevy kunne jeg se ordenligt på ham. Han blev ved med at dukke op som ham den onde fra Nattevagten. Fy da føj! Nu sidder jeg så bare og smågriner lidt af mig selv - over hvad det egentligt er, jeg bedst kan lide i arbejdstilværelsen - mine nattevagter! Ha ha! Det er da lidt sjovt - men altså, jeg skulle ikke nyde noget af at sidde at se filmen, ganske alene i mine vagter. Du kan tro nej. Det er mange år siden jeg sidst har set den, men jeg tror nu altså stadig at jeg synes den er S**** UHYGGELIG!
Jeg har nattevagter hele ugen - H.E.R.L.I.G.T si'r jeg bar'! Faktisk har jeg også et par stykker i næste uge. Og så en hel uge derefter igen. Jeg har vidst sagt det før... I LUUUUV THEM!

Min tur til Hillerød gik fantastisk som altid. Jeg starter ud med at læsse min kuffert med så meget, at den taber et hjul på vejen - dette går dog ikke op for mig, før jeg ER ankommet og min veninde siger der mangler et hjul. Så tror pokker, den har været så dum at rejse med! Torsdag går med hygge i børnehøjde. Fredag går med bagning af kager til en fødselsdag min veninde skulle til om lørdagen. Fredag stod også på en super hyggelig aften til lyden af L.O.C i Tivoli. Lørdag fedede jeg den, det meste af dagen, alt imens veninden var til fødselsdag - og med god grund, for om aftenen skulle vi til en 25 års fødselsdag som gik vildt for sig - på den fede måde! Efterfulgt af en bytur, bogstavelig talt lige inden byen lukkede. Hjem i seng - og søndag... Søndag taler for sig selv. Vågnede op med trangen til bare at komme hjem til mig selv - og med en rejse på 2½ time foran mig, valgte jeg at tage tidligere af sted, og håbe på at kunne nå hjem inden tømmermændene for alvor satte ind. Det lykkedes også. Jeg væltede ind af døren, smed mine sager, tog dynen med inde fra soveværelset, hilste kort på Larsen og hans kammerat og smed mig på sofaen. Home at last! - og selvfølgelig til lidt mobning af gutterne, for det er jo så sjældent jeg har tømmermænd. Men det er okay - bare de hyggede sig. Jeg havde min dyne, så længe jeg har min dyne, kan verden bare komme an.

1 kommentar:

 1. Hey there :-)

  Kom lige forbi. Sikke et fint lille sted du har her.
  Fed blog.

  Ha' en god dag

  /Camilla Ø

  SvarSlet