Sirupskage.
Ingredienser
250 g sirup
250 g smør/margarine
250 g sukker
2 æg
2 tsk kanel
1 tsk stødte nellikker
2 tsk natron
500 g hvedemel
3 dl vand
Sirup, sukker, margarine, krydderier og vand varmes i en gryde - røres til en ensartet masse. Når det er afkølet tilsøttes æg. Natron blandes i melet og dette tilsættes. Det hele røres sammen og hældes i en smurt bradepande, eller springform. Bages ved 200 grader i ca. 25 min.
(Jeg brugte en springform, og da kagen blev meget høj skulle den i alt have 35-40 min. Men hold øje med den, den bliver bedst, hvis ikke den får for meget - så ender du med en tør kage.)
Kagen kan også lægges sammen med smørcreme og pyntes med glasur eller hvad fantasien byder på. Den kan holde sig længe og er fryseegnet.
Den ser rigtig lækker ud! Tak for opskriften :D
SvarSletDen er altså også bare RIGTIG lækker!
SvarSlet