Synes lige jeg ville give opskriften videre, på denne lækre kartoffelsalat.
Kartoffelsalat
1 kg | kartofler | |
1 stk | løg | |
1 bdt. | purløg | |
1 tsk. | salt | |
5 dl | creme fraiche 9% | |
1 knsp. | peber | |
1 spsk. | sukker | |
10 stk | cherry tomater | |
1 tsk. | karry | |
2 tsk. | sød sennep |
Kartoflerne skrælles og koges - det bedste ville være små kartofler som ikke skal skrælles, hvis det er muligt. Mens kartoflerne koger, laves dressingen. Hak løget i fine tern. Creme fraiche blandes med sennep, sukker, løg og karry. Når kartoflerne er færdige, skæres de i passende størrelse og vendes forsigtigt i dressingen. Smag til med salt og peber. Kartoffelsalaten skal nu stå i køleskabet i minimum en time. Inden servering pyntes kartoffelsalaten med purløg og cherrytomater. Enjoy!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar