22 februar 2011

Skal du være vores nye vindueskigger?

Den anden dag, valgte en flyer fra EDC at flyve ind igennem vores brevsprække. Den var liiige ved at blive hjulpet på vej til papircontaineren, da Larsen fik vendt den rundt, og så at det faktisk var en nabolejlighed der var tale om. Den her nabolejlighed, som du kan se her - den kender Larsen og jeg faktisk ret godt! Lejligheden har vi faktisk kommet en del i, for i den lejlighed, har svigerfar og bonussvigermor boet. Og det var lige præcis oppe fra den lejlighed, at vi en dag sad i køkkenet og så ned i nabo-gården og så at der stod en lejlighed tom. Nyrenoveret og hele moletjavsen. - Og nu sidder vi jo så her og har boet her i snart 2 år.

Så kære læser, står du selv, eller kender du nogen, der mangler en lækker og charmerende lejlighed i Odense C? Så synes jeg bestemt at du skulle tjekke linket ud. Hvem ved, måske er det dig der bliver vores nye vindueskigger. 

Forklaring på overskriften: Oppe fra den ledige lejlighed, kan man stå i køkkenet og kigge ned i vores køkken.

2 kommentarer:

  1. Håber ikke det bliver nogle creepy nogen.. Hehe
    Kunne I ikke bruge den ekstra plads? Eller er den for dyr?

    SvarSlet
  2. Nej, det håber jeg heller ikke. Vi kunne SAGTENS bruge ekstra plads, men det er jo en ejerlejlighed nu, og vi har vidst slet ikke lov til at tænke i købeplaner, med den økonomi vi render rundt med for tiden.

    SvarSlet