16 februar 2011

I aften står den på...

Kalvegullasch

600 g kalvestrimler
2 løg
4-6 gulerødder
2-3 spsk. olie
2 spsk. paprika
70 g tomatkoncentrat
3 dl. oksebouillon
1 tsk. spidskommen
½ tsk. sukker
salt og peber

Tilbehør: ca. 4 dl. ris, evt. vilde ris. (eller som jeg har tænkt mig, kartoffelmos)

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Skær løgene i både og skær gulerødderne i stave. Steg løg og gulerødder i olien i 4 min. over middelstærk varme. Tag dem op af gryden. Bland kød og paprika sammen og brun kødet under konstant omrøring i 1-2 min. Rør tomatkoncentrat og bouillon sammen, hæld det i gryden og bring den i kog. Tilsæt grøntsagerne og lad det hele småkoge under låg, til kødet er mørt (ca.8 min). Smag til med spidskommen, salt og peber.

Velbekomme jer!

1 kommentar: