10 februar 2011

Aftenens måltid

I dag skal denne opskrift afprøves...


Undskyld kvaliteten, har taget et billede af billedet i bladet.

Laks med nudler og grønt.

150 g røget laks i skiver
250 g nudler
1/2 pose grønne bønner (frost)
4 gulerødder
2 spsk. olie
Ca. 4 spsk. sojasauce
2 spsk. citronsaft
1 spsk. ristede sesamfrø

Tilbehør: sojasauce

Tilbered nudlerne og bønnerne efter anvisningen på emballagen. Skær laksen i brede strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Sautér dem i olien i 2-3 min. Dryp sojasauce og citronsaft over. Vend gulerødderne, de afdryppede nudler og bønnerne sammen og servér blandingen sammen med laksestykkerne. Strø sesamfrø over retten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar