14 november 2010

Weekendens strabadser

Fredag var min sidste dag på klinikken - 4 uger der bare er gået alt for stærkt. På mandag er det tilbage til den gamle jeg-går-ledig-rumle. Den sidste dag var lige så spændende som alle de andre. Jeg er bare så fascineret af det fag. Sidste dag + en klinik der elsker kage = jeg gav kage. En hjemmebagt en af slagsen, en rigtig kaloriebombe og den faldt i rigtig god jord!


Jeg blev også rigtig forkælet på min sidste dag. Rigtig meget. Jeg fik en rigtig flot udtalelse med på vejen og så fik jeg en smartbox! Anede ikke hvad det var, men det er en oplevelsesgave for 2 pers. I den jeg fik er der så 40 steder at vælge imellem, hvor man så kan bruge sit 'gavekort' - der er alt fra museumsbesøg til yoga til lidt lækkert til smagsløgene. Jeg glæder mig rigtig meget til at finde ud af hvad jeg vil invitere kæresten med til.


Kæresten tog til København fredag aften, inden jeg nåede at komme hjem, rigtig øv, så jeh glæder mig til han kommer hjem i aften. Jeg har dog ikke tilbragt weekenden alene - for da jeg kom hjem, var min bror ankommet, så vi har haft en rigtig hyggelig og afslappet weekend. Vi har faktisk ikke lavet noget som helst, andet end at slappe af og gå nogle gode lange ture med Chilsen, som jo også bor her i disse dage. Min bror er helt vild med Chilsen og det er gengældt, så de har rigtig hygget sig.


Nu er Brormand taget hjem, Chilsen og jeg fulgte ham til toget og gik en omvej hjem, så vi rgtig blev luftet - og våde! Nu ligger vi begge flade på sofaen. Chili er langt væk i drømmeland, det samme er de fire tosser - alt imens jeg bliver underholdt af Mr. Gump på fjernsynet.

- Lisa (som feder søndagen af på sofaen)

2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig gave at få:-)
    Kh Rikke (som også feder den i dag)

    SvarSlet