26 oktober 2010

3. uge på madlog

... har mere eller mindre været ikke-eksisterende.
Jeg synes selv jeg har haft ekstremt meget andet at tænke på, end lige at få vejet maden. Derfor lod jeg det hele gå på standby, sådan ca midt på ugen. Ingen vejning, ingen logning og ingen tanker om at passe på med hvad jeg puttede i kæften. Den fik heller ikke for lidt da. LÆKKER indisk mad, den ene dag, croissanter med rejesalat den næste, derimellem en hulens masse chips, matadormix og SODAVAND! (til trods for jeg faktisk ikke bryder mig om at drikke det) og weekenden bød skam også på (normalt kedelige) lækre krydderboller med smør OG pålægschokolade!
Jeg havde en idé om at mandag ville jeg prøve at starte op igen - ny uge - ny start - så i går morges trådte jeg alligevel op på vægten, og forventede faktisk at jeg havde nået min startvægt, med de dage jeg havde haft. Men nej, vægten sagde -300 g. Tænk sig at en uge med alt det man ikke burde spise, når man ser ud som mig OG en uge med 'den tid på måneden' kunne resultere i et TAB?! Det siges jo at man tager en masse væske på i den periode også. Det er mig en gåde. Et lille tab blev det til, men et tab er et tab i mine øjne.
I går var jeg så på igen, vejede og tænkte over hvad jeg puttede i munden. Havde dog en kedelig dag stadigvæk, og kunne ikke lade være med at bede kæresten om at tage noget 'godt' med hjem. Så i går overskred jeg igen mit kalorieindtag ved at kværne en hel pose gifler og en chokolade-bar. Men sådan er det, det kan jeg ikke ændre nu. Må bare prøve at være standhaftig i dag... (prik prik prik)

Nu har jeg fået sat mig nogle delmål, nogle få men høje delmål vel at mærke, de ser sådan her ud.
 • 24. december 2010 - 86 kg
 • 01. marts 2011 - 76 kg
 • 01. juni 2011 - 66 kg
 • 01. juli 2011 - 63 kg
Så nu krydser vi fingre for at de bliver nået, til hver deres tider.

2 kommentarer:

 1. Held og lykke med det, håber det går godt :)
  Og virkelig flot du overhovedet tør veje dig, har jeg ikke gjort i umindelige tider ;)

  SvarSlet
 2. Tak for det - det håber jeg også.
  At veje mig har ikke været noget problem, men at erkende og fortælle folk hvad vægten sagde - det har været et problem ;)

  SvarSlet