01 juli 2010

Fortsættelsen....

Forsættelsen til mit tidligere indlæg, omkring det at skulle anskaffe sig badetøj...

Jeg er lidt i chok. Det lykkedes faktisk at finde noget (sol)badetøj til mig. En bikini. Farven er brun. Den er enkel og sød. Og så var den billig. Overdelen fra H&M til 70,- og underdelen måtte jeg finde i Føtex, til den nette sum af 25,-
Det skal lige siges at jeg prøvede nogle badedragte, men enten var de ikke i min størrelse, eller også havde de 'smarte' huller bagpå, som ikke så helt godt ud, eller også sad de bare ikke rigtigt.
Jeg er jo lidt deform, så passer ikke nødvendigvis samme str. foroven som forneden.

MEN jeg er endnu ikke sikker på at bikinien vil blive brugt optimalt. Jeg har jo mine føromtalte fedtdepoter, som jeg jo ikke synes skal vises frem. Derfor har jeg bestemt at have en stropbluse og en lille nederdel udenpå. Færdig arbejde. Så må tiden vise, om jeg har modet til at smide det, så jeg kan solbade rigtigt. Det med at gå i vandet, er jeg heller ikke så sikker på. Kommer så sandelig an på, hvor mange tilskuere jeg har. Nåh, alt det må tiden jo vise.
Nu vil jeg bare glæde mig over at jeg for første gang i mange år, har fået købt noget badetøj, og glæde mig til en fantastisk dag, med min dejlige veninde.
Mit nye (sol)badetøj.


2 kommentarer:

  1. På vegne af alle os andre som har det som dig, hepper jeg og sender god karma ;-)

    For jeg bader aldrig på stranden og hader generelt det der at ligge i tiniwini bikini i fuld offentlighed, for har i den grad issius med min krop. Så meget at jeg max mismunder min str. L veninde der glad og frejdigt smider kludene, lige så snart solen skinner and don't give a shit. Tænk sig at have den selvtillid, suk.

    Et højt YOU CAN DO IT!!! herfra :-)

    SvarSlet
  2. Den selvtillid gad jeg godt nok også at have. Nu er jeg jo lidt mere en str. L. - Og har da stadig mine betænksomheder ved det. Men TAK, Sascha. Jeg både glæder mig og frygter det. heh. men det blive nok aldrig anerledes. :)

    SvarSlet