25 juli 2010

Det er bare sundt. Ny blog har set dagens lys.

En ny blog har set dagens lys. Det er bare sundt. Den vil komme til at omhandle sundhed som det primære. Opskrifter, tips, ideer og meget mere, vil blive lagt ud til alle jer bloggere.

Uddrag fra indlægget; "Hvad er det med is?"

"Selvom man højt og helligt har lovet sig selv (og andre) at spise sundt, med et mål som vægttab, falder man alligevel i gang på gang pga. varme = is!
Kunne jeg, ville jeg LEVE af gelato!
Gelato er Italiens svar på is. Den er opbagt med æg (a la hollandaise sauce) og kan således bryste sig af at have en fedtprocent på halvdelen af almindelig flødeis. Der skal i øvrigt ofte mindre til at føle sig mæt... (Hehe, som om det kunne lade sig gøre, at føle sig mæt i is!!!)... da der ikke piskes luft ind i gelato som almindelig is."

...

Uddrag fra indlægget; "Lakrids til mor giver dumme børn"

"Gravide, som spiser meget lakrids, risikere at få mindre intelligente børn, viser finsk undersøgelse
Så er der dårligt nyt til lakridselskende gravide: Det kan gå ud over børnenes intelligens, hvis moderen spiser meget lakrids, mens hun er gravid.
Det er ifølge BBC hvad man kan udlede af en undersøgelse, som er udkommet i tidsskriftet American Journal of Epidemiology."


Jeg synes helt bestemt at det er et kig værd, bloggerinden som har bloggen, er også indehaveren af Like Bree, og på den nye blog, uploader hun f.eks. al sin data omkring, hvad og hvor meget hun spiser i løbet af en dag, hvor meget hun forbrænder, omregnet til kcal og alt sådan noget. Det giver stof til eftertanke - og hvem ved måske hopper du med på bølgen. Jeg er i hvert fald hoppet på. Tjek den ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar