26 juni 2010

Villa Vaskekælder og et glædeligt gensyn.

Fra i dag og til tirsdag, har jeg fået fornøjelsen af at skulle passe min venindes kat, den kære, og en del omtalte Lunte. Han er alene hjemme i Villa Vaskekælder (forklaring følger), og han skulle jo gerne have mad og drikke og en masse kærlighed i disse dage selvom der ikke er nogen hjemme. Det job er hermed blevet mit. Og idag var så første besøg. Jeg havde ikke set Lunte siden hans omplacering, for nogle måneder siden. Og efter hans forsvinden, så var jeg ret så spændt på at se ham igen. Døren blev åbnet til VV, og glæden var stor, da jeg blev mødt med et MJAV, og en spinnen. Jeg satte mig straks på gulvet, og han kom hen og lagde sig ved mig og nød at blive nusset. ALDRIG havde jeg troet det, om ham. Han plejer at være så reserveret, medmindre man har mad. Og maden havde jeg altså ikke fundet frem endnu. Jeg er sikker på at han kunne kende mig, eller det vælger jeg at tro på, med den velkomst, og gensynsglæden var bare SÅ stor. Vi fik anlagt et pænt lille gulvtæppe hos min veninde (LÆS: Lunte fælder åbenbart som et ondt år. Og med alt det nusseri, så røg der en del)

Lidt billeder fra idag, taget med telefonen og er desværre i en meget grynet udgave.
Forklaring på Villa Vaskekælder, som lovet. Min veninde har været så heldig at få et værelse på 10 kvm, med et lille køkken derinde og bad+toilet uden for værelset, som altså ligger side om side med ejendommens vaskekælder, derfor navnet, Villa Vaskekælder.

2 kommentarer:

  1. Nårh en lækker mis, aeaeaeaeaeaaeaeae :-D

    SvarSlet
  2. Han er nemlig rigtig lækker. Han mangler jo nyt hjem... Du kunne ikke være interesseret? Ved selvfølgelig ikke om han kan med andre katte. :)

    SvarSlet