01 juni 2010

1. Juni - og dagene op til.

Der er sket lidt, siden jeg sidst skrev, kan jeg se. Det her kommer næsten til at ligne de der horoskoper fra Ugebladene ;)

JOB:
Jeg har faktisk allerede fået job. Godt nok "kun" som sommerferieafløser, men det er et job, og det er de næste 11 uger. Jeg er startet idag. I dagvagt. Mindes ikke hvornår jeg sidst har været i dagvagt, så jeg var spændt på om jeg overhovedet kunne fungere kl. 7 om morgenen. Men det er nu gået helt fint. Det er et rigtig godt sted, og nogle venlige kollegaer. Dem jeg har mødt, i hvert fald. De vagter jeg skal dække, er i alle vagtlag, hovedsaligt dagvagter indtil videre. Men så får jeg prøvet det igen.

ØKONOMI:
- Er der kommet helt styr på, ifm. at jeg jo har fået job. LÆKKERT! Det har hængt som en sort sky over mit hoved, hvordan vi lige fik det hele til at hænge sammen, når der ikke rigtig var nogle vagter at få som vikar. Men nu er der styr på det, i hvert fald i denne måned, og skulle det gå helt galt, har vi Danmarks dejligste bankdame :)

KÆRLIGHED:
I dag har Kommende husbond og jeg faktisk månedsdag. 91 måneder er det blevet til. Det må svare til noget der hedder... 7 år og 7 måneder. - eller deromkring. - Og imorgen er der lige præcis 1 år og 1 måned til vi (forhåbentligt) skal give hinanden vores ja'er.
Apropos bryllup, så har jeg fået lavet en fotograf-aftale. Så den skulle være på plads nu. Det bliver ikke fotografen til de 8000,- som jeg før har omtalt. Det bliver en veninde, til min gode veninde, en kvinde der elsker at tage billeder, på samme niveau og måde som mig selv (Og så har vi samme kamera) Og hun skal ikke have særlig meget for det, så det er jo fantastisk. Vi så nogle af hendes billeder igår, og de er skønne. LIGE som jeg havde forestillet mig, at mine egne bryllupsbilleder skulle være. Så endnu et punkt er vinget af, på bryllups-listen. På tirsdag skal vi ud og se lokalerne, som vi har bestilt. Håber de lever op til forventningerne, vi har nemlig kun hørt om dem. Fingers crossed!

ANDET:
Vores lille Dame har fødselsdag idag. 5 år, bliver hun. Nu er hun vidst trådt ind i de gamles rækker, ifølge ilder-verdenen. Men det tager vi ikke så tungt, vi ved godt hun lever de næste 20 år (LÆS: MEGET naiv "mor") Lady, var den første ilder vi fik - og vi har snart haft hende i 3 år. Hun fik en fødselsdagsgave, et orange "kødben" af hårdt gummi, som ikke sådan liige er til at tykke i stykker på kort tid. De andre vi har haft til dem, som vi købte for nogle år siden, er nu temmelig gennem-gnasket, så det var en god anledning til at få købt et nyt. Det er dog allerede gemt af vejen, på legetøjs-lageret under vores seng. Billede får i intet af, for Damen gider da ikke stå stille, bare for at få taget et billede. Så det må i have til gode. Måske jeg får lov senere.

Jeg er dødhamrende træt oppe i mit hoved, efter min første arbejdsdag. Ikke noget negativt i det. Men et nyt sted, nye mennesker og en masse nye indtryk, det gør lidt ved de små grå. Min kamp i dag, bliver IKKE at lade sofaen overfalde mig. Og skulle den gøre det alligevel, så må jeg bare IKKE falde i søvn. Så sover jeg da ikke i nat. Nu må vi se. Igår faldt jeg også i søvn inden aftensmaden, og lå faktisk vågen det meste af natten - med enkelte 'lure' indimellem. Selvom jeg var frisk til morgen, skulle det jo helst ikke blive en vane, at ligge vågen om natten.

Det var vidst lige hvad der er sket her på det sidste. Må indrømme at jeg ikke lige har vidst hvad jeg skulle skrive om de sidste mange dage. Derfor har jeg valgt slet ikke at skrive. :)

Kan i nu have en fortsat, rigtig dejlig solrig tirsdag derude bag de forskellige skærme.

4 kommentarer:

 1. Hej Lisa.
  Hvor fedt i har ildere, vi har rotter :o)
  Det er mit første besøg her hos dig, men jeg kom sådan til at tænke på dig igår (der vidste jeg ikke at det var dig).
  Jeg stod i føtex og kiggede på en sættekasse til 100kr, og så huskede jeg lige, at der var én der havde spurgt efter den hos "pip som pap". Og så er jeg bare ikke i stand til, at lade sådan noget ligge, så jeg måtte lige finde dig :o)
  Og sige: hvid sættekasse, lige nu, føtex, 100kr
  Hej hej :o)

  SvarSlet
 2. Hej Gry.
  Hvor hyggeligt, du sådan går og har mig i tankerne :)
  Det er lidt skummelt, for jeg stod selv og kiggede på sættekassen igår, da jeg var oppe at handle, og overvejede hvor mange jeg skulle købe. :) Havde dog i forvejen en vogn fuld af varer, som skulle transporteres på cykel. Så jeg fik ikke købt nogen. Det må jeg gøre imorgen så. Det må være et tegn på at jeg skal eje sådan en, når nu du er så sød at skrive til mig :)

  Hav en dejlig aften :)

  SvarSlet
 3. Ha ha, ja det kunne godt lyde som om det er skæbnen :o)
  Jeg har desværre måtte lægge bånd på mig selv i købeafdelingen for en stund, så jeg håber de kommer igen, igen.

  Så håber jeg de har flere i morgen, hej hej

  SvarSlet
 4. Uuuh, kender kun alt for godt,det med at lægge bånd på sig selv, mht. køb. Nu er de heldigvis ikke så dyre, de sættekasser, så det går vidst lige, for mit vedkommende :)

  Jeg krydser også fingre for de har nogle tilbage. Der var en del i går, men man kan jo aldrig vide.

  SvarSlet