21 maj 2010

Ugens vejning.

Så blev det endnu en gang tid til at stå op på vægten. prik prik prik.
Efter en YDERST usund uge, er der som forventet, ikke sket det store. Ugen har båret præg af dovenskab, efter nattevagter - og en kedelig 'opstart' til det månedlige smertehelvede som kun kvinder kender til. Jeg har haft en del smerter i denne uge, og en MEGA lyst til alt det forbudte. Derfor overrasker det mig heller ikke, at jeg ikke har tabt mig det helt vilde. 700 gram, var hvad det blev til i denne uge. Jeg kan ikke få mig selv til at sige, at det jo 'er en start' - for som sagt, har jeg på ingen måde været sund. Motion er det heller ikke blevet meget til. Igen dovenskaben der trådte ind. Én gang ZUMBA var, hvad det blev til.
Selvfølgelig skal jeg ikke smide en masse kilo med det samme, det skulle helst ske over noget tid, også for at det holder. - men 700 gram er altså ikke det helt vilde. Jeg må tage mig lidt bedre sammen i den kommende tid.

2 kommentarer:

 1. Kære Lisa

  Ja det er svært at modstå fristelser....jeg holdt op med at ryge for 5 mdr siden og ja kiloene springer på i øjeblikket, så nu skal jeg på kur....det går da også fint et par dage... men så er der lige et eller andet der "ryger" i munden ....


  Har lige købt en skridstæller så jeg kan se hvor langt jeg går om dagen...man siger jo at man skal gå 10.000 skridt om dagen..

  I går var jeg hjemme med min syge datter, det blev til 5228 skridt så der er lang vej!

  God Pinse til dig!
  Ps Har en give away på min blog, hvis du er til øreringe!

  SvarSlet
 2. Først, et stort tillykke med rygestoppet. Det er da fantastisk gjort! At der så kommer nogle kilo på, ja, det er knap så
  sjovt. :( men hvis man bare kan finde motivationen til at komme af med dem, så er det en god start. Jeg har også en skridttæller, den hænger fint på min opslagstavle. Jeg er simpelthen så god til at glemme den. Men ja, du har fuldstændig ret, 10.000 skridt om dagen for en voksen. Det er altså en del skridt ;)

  rigtg god pinse til dig og dine.

  SvarSlet