01 april 2010

OH MY GOD!!!!!!!

OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD!

Jeg kan ikke tro det!!!

Her til aften var jeg lige oppe i SevenEleven efter lidt guf, og besluttede mig for at købe et skrabelod. Noget jeg MEGET sjældent gør! - Men noget drev mig idag, og hvor fantastisk er det ikke lige!!!! For jeg vandt!!! Jeg har på en ganske alm. onsdag aften skrabet mig til 9000,- hver måned i 9 år!!!!!!!! På sådan et af de der 7-9-13-lodder...! Jeg er helt EKSTATISK nu! Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv!!!! YaY!!!!! JUbiiiiiiii!!!!
Udråbstegnene viser min glæde!!!!

7 kommentarer:

 1. Nøøøøj hvor fedt. Bare det var mig. Stort tillykke. Så er der da lidt penge på kistebunden de næste mange år :o).
  God påske.

  kh Ramdi

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare SNYD!!! Jeg er et dårlig, dårligt menneske, for jeg bliver bare mega misundelig, ha ha. Stort tillykke, din heldige kartoffel :)

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er det VILDT!!! Det er sådan noget man bare drømmer om! Stort tillykke.. du er åbenbart heldig lige i øjeblikket, for du har også lige vundet min GiveAway! Hm.. måske du også skulle skynde dig at spille Lotto også ;-)

  Knus fra Barbara

  SvarSlet
 4. Tiiiiilykke hvor fantastisk er det ik lige! Wauw manse det er jo bare FEDT altså!!

  Rigtig god påske!

  Kh Maria

  SvarSlet
 5. Kære rare søde dejlige blog-kvinder.

  APRIIIIIILSNAAAAAAAR!!!!!!!

  Tihi...

  SvarSlet
 6. HAHAHA... åhh min kære mand huskede mig lige på at det var aprilsnar sjov igår og måtte lige ind og tjekke igen også har du imellem tiden skrevet APRILSNAR..haha jaja you got me! ;)

  SvarSlet
 7. Jubiii, ja, der var da nogle stykker der hoppede på. Selv min mor. Hun ringede nemlig og spurgte om jeg gav en god middag i byen. Tihi.

  SvarSlet