29 marts 2010

De dyr, de dyr ...

De kære dyr. Hvad de dog ikke finder på. Jeg kunne skrive en liste så lang om deres færden og sjove input, men jeg skal nok lade være ;)
Den anden aften, da det var sengetid og dyrene skulle i deres bur, havde vi lidt problemer med at finde Gammelmanden. Vi ledte simpelthen overalt. Højt som lavt. Selv i køkkenet og på badeværelset, hvor de ellers ingen adgang har. Der blev kigget under sengen et utal af gange, for det er der vi oftest finder dem ligge og putte. Jeg kunne godt mærke at jeg langsomt var ved at gå i panik, på trods af, at han jo altså KUN kunne befinde sig i lejligheden. Nåh... De andre blev lukket inde, og vi sad lidt i sofaen og tænkte at vi lige ville give ham lidt tid, måske kom han selv trissende inden så længe. Ja, det var vores tanke, på trods af at han er den af de fire, der har det største sovehjerte. Tiden gik, der kom ingen Gammelmand trissende. Der gik jeg for alvor i panik og trak sengen ud fra væggen, og havde næsten taget alle tingene ud, fra under sengen, da jeg ser en stor striksok der trækker vejret... Af alle steder, har ham den gamle valgt at lægge sig, i en meget dyb søvn, i en af mine store grå striksokker. Godt rullet sammen inde i den - og LANGT væk i drømmeland. Jeg kan GODT forstå at han ikke har hørt os kalde.
Samtidig fik jeg forklaringen på hvorfor mine striksokker altid er så f...... store, når jeg skal have dem på. :)

2 kommentarer:

  1. F... hvor er det da bare for sødt at den ligger der og putter! Rigtig dejlig varmt sted den har fundet sig - helt dum er han jo ikke :)

    SvarSlet
  2. Han er bestemt ikke dum nej. :) Bare træls at jeg ikke rigtig kan bruge sokkerne mere... De bliver SÅ store når tosserne beslutter sig for at bruge dem som soveposer. :)

    SvarSlet