02 februar 2013

Tekniske drømme

Jeg er begyndt at drømme lidt om at udskifte nogle af de lidt mere tekniske ting i mit liv. Først og fremmest kunne jeg rigtig godt - som i RIGTIG godt tænke mig en ny mobiltelefon. Da jeg købte den fine lille sag jeg har nu, var jeg overlykkelig. Den var lille, smart - men stadig med et touch af en oldschool mobil med sit tastatur. Jeg har faktisk elsket den længe. Den senere tid er det dog gået ned af bakke med den fine sag, som jeg jo nok må indrømme, ikke er en af de nyeste nye og mest up to date der findes. Det har Larsen pointeret op til flere gange - også inden jeg købte den, men hvem siger man skal lytte til ham?
Nu er den så begyndt at halte en del, den fungerer stadig, men der er nogle mangler. Og så må jeg bukke mig i støvet og indrømme at jeg savner en større skærm - og et bedre kamera. Så på den tekniske ønskeseddel står nu en ny mobil, der gerne skulle kunne holde mere end lidt over et år. 

En anden ting som jeg er begyndt at drømme lidt om, det er at anskaffe mig et lille digitalkamera - sådan et der er i en passende størrelse og som man kan have med sig overalt. Let's face it. Det er kun fordi jeg har en hang til store tasker, at det indtil nu har kunne gå at have det store spejlrefleks med mig. Nu er jeg så også begyndt at tænke lidt ind i fremtiden - for når Baby M kommer til verden, så skulle jeg jo gerne have et kamera med mig overalt, så alt kan blive dokumenteret, det er i hvert fald hvad jeg forestiller mig. Lige på det punkt har jeg lært én ting fra de veninder jeg har med børn - det er bare lettest med et lille digitalkamera, som hurtigt kan hives op af pusletasken, så man kan forevige et godt øjeblik. Der tror jeg ikke helt at det vil fungere med mit store, gamle og lidt langsomme Nikon. Så den næste ting på den tekniske ønskeseddel, må blive et lille fint digitalkamera. Det skal kunne tage nogle flotte billeder og være til at betjene. Har tænkt lidt på et Nikon 1 - efter det for noget tid siden florerede i blogland, hvor man kunne vinde det forskellige steder, har jeg faktisk haft et lille crush på det.

Har du nogle gode anbefalinger, når det kommer til mobil og digitalkamera, så del dem endelig.
5 kommentarer:

 1. Jeg vil selv købe Panasonic Lumix lx7 efter at have læst stolpe op og stolpe ned. Valget lå mellen det og Sonys RX100 men Panasonics lx7 har fået bedre anmeldelser pga. makro, film osv. Det Nikon du nævner kan man købe udskiftelige linser til så det bliver nok en større udgift. Og omkring mobil så er en iPhone 5 jo det oplagte valg♥ Knus

  SvarSlet
 2. Du får lige et link http://panasonic.net/avc/lumix/compact/lx7/index.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender faktisk slet ikke til Panasonics kameraer, men det er da værd at finde info om. Tak for link :)

   Mht. mobil, så kommer jeg næppe til at eje en iPhone igen. Havde 3'eren og den var helt fin, indtil de begyndte med en masse opdateringer og telefonen gik i koma efter hver eneste opdatering. Apple har ikke været noget at råbe hurra for her, så det bliver ikke sådan en igen. Men tak for forslaget :)

   Kram

   Slet
  2. Panasonics model er den mange fotografer bruger når de ikke har deres DSLR kamera med så jeg har høje forventninger til det. Har ikke haft problemer med min iPhone oh deres menu system er så meget mere overskueligt end f.eks Samsungs Galaxys Android!

   Slet
  3. Har kigget lidt på det, og det ser bestemt ikke dumt ud. Hvis det så også bliver brugt af mange fotografer, så er det måske heller ikke helt skidt.

   Jeg kan nu ret godt lide Android, men jeg tror det er en smags- og tilvænningssag :)

   Slet