12 februar 2013

Farvede negle

De sidste par år, måske lidt mere, har jeg været helt vild med neglelak. På mit job, må man dog ikke have neglelak på, andet end på tåneglene, men lige så snart jeg havde et par fridage i træk, eller ferie - ja så skulle der farve på neglene. Det er ikke altid at det har behøvet at være pangfarver, lige så tit har det været sarte farver og måske endda kun hvide tipper, der er blevet malet på. Tit har det også været alt efter årstiden - pangfarver til sommer, og de mere dæmpede til efteråret f.eks. Men det pynter (oftest) det hele. Nu står jeg jo så i den situation at jeg er sygemeldt, og hvis man skal vende det til noget godt, så kunne en af tingene jo være at jeg ikke behøver tænke over at jeg skal huske ikke at måtte have neglelak på - og dog! For samtidig er jeg gravid, og der findes jo en mio. mærkelige stoffer i sådan et produkt og mange andre, så nu skal man (læs: jeg) til at tænke over hvad jeg udsætter min krop for, da det jo nødigt skulle være noget der skader barnet i maven. 

Heldigvis findes der dog nogle mærker på markedet, der ikke skulle være skadelige for barnet i maven - et af dem er Essie. En neglelak jeg helt klart kan anbefale. Jeg har været fan af Essie, siden jeg fandt mærket for nogle år siden, dog kan jeg godt synes det er et dyrt mærke, når man tænker på at man oftest kan få ukendte mærker til 10-20-30 kr. MEN det er jo altså også kvaliteten man betaler for. Jeg synes Essie holder godt og længe. Alt efter farve, så er det forskelligt hvor mange lag der skal til, hvis du vil have det til at dække, men det er en smagssag. Og har du op til flere neglelakker du skifter imellem, ja, så holder sådan en flaske jo bare endnu længere. Jeg er helt vild med de nye Essie, hvor de har lavet børsten bredere, det gør det dejligt nemt at påføre lakken. 


Ud af mine mange neglelakker, så er 5 af dem fra Essie, en ting jeg bestemt er glad for, især nu her under graviditeten, hvor jeg altså trygt begiver mig ud i at bruge neglelak, så længe det er fra Essie. Dog tror jeg nu ikke det ville skade, at bruge en af mine andre lakker, én enkelt gang i graviditeten, men det er bestemt ikke noget jeg vil bruge hver gang jeg lægger neglelak på - især ikke så ofte som jeg bruger det. Men igen, det er jo smag og behag, og hvad man føler for, at man 'tør' udsætte sig selv og barnet for. 
Jeg er dog kommet frem til at jeg har lidt af et problem, lad os kalde det et luksusproblem... for jeg har jo i det næste lange stykke tid kun 5 farver at vælge imellem. Hmm... jeg må se om jeg kan finde nogle nye friske Essie-farver på tilbud et eller andet sted. Bliver tit tippet om at f.eks. Rema1000 ofte har dem til 39,- stk. men det passer altid med at jeg er så flad, at de 39,- hellere skal gå til mange liter mælk, frem for en neglelak. Jeg må på jagt.

Indlægget er ikke sponsoreret - udtrykker bare min glæde for et godt mærke.

6 kommentarer:

 1. http://www.billigvoks.dk/essie_neglelak-1805.html køber altid essie hos billigvoks.dk. Dejligt billigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen halløj Sascha! Det var dog en evighed siden - håber livet behandler dig godt :)

   Og FEDT! Tak for link - det skal helt klart bruges :)

   Slet
 2. nej, det er jeg glad for at se. Var ikke sikker på om Essie var ok og var lidt ked af jeg ikke skulle bruge dem. Så nu kan jeg bruge dem med god samvittighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger dem i hvert fald med god samvittighed, så mon ikke du også kan det - det kommer jo an på hvad folk er til, for nogle vil slet ikke bruge en ting som neglelak under en graviditet - meeeen det tillader jeg nu mig selv, i hvert fald når de skriver at det ikke er skadeligt med det mærke.

   Slet
 3. Nicehair har også ofte Essier sat ned :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Tja, egentligt underligt at det ikke lige er en ting, jeg har undersøgt på nettet, med de billige neglelakker :)

   Slet