21 februar 2013

Blogmosphere

Jeg blev for noget tid siden opmærksom på Blogmosphere, og kunne ikke få stillet min nysgerrighed nok ved 'bare' at kigge på siden. Det er nogle fine ord der står om konceptet og jeg kom så langt som at forstå at det i hvert fald var et samlingssted for de forskellige blogs der findes. Min tanke derefter var så at nårh jah, det var jo nok bare en side oprettet for at samle alle de mest populære blogs i blogland - min næste tanke var, at det faktisk var lidt tarveligt, hvis det var et sådan koncept, for de er jo populære, så de behøver da ikke mere 'reklame'. 
Jeg besluttede mig dog for at kontakte Julie der står bag Blogmosphere, for lige at høre hvad det nu var for noget det hele og om min blog måske kunne blive en del af det.

... og det kunne den sørme så! 

Så fra i dag af, vil Lille Lisas Univers være at finde inde på Blogmosphere. Det kommer i det store hele ikke til at betyde noget for bloggen. Den forbliver som den er. Det er mit helt eget valg at blive en del af Blogmosphere, og jeg gør det med et lille håb om at der med tiden vil komme lidt flere forbi min lille personlige blog, og hvem ved, måske er der nogle der bliver hængende. Nårh jah, og så får jeg muligvis også mulighed for at lave nogle give aways for jer søde læsere. Det er selvfølgelig sponsorerede give aways - og det vil også komme til at stå i indlæggene.

Jeg er slet ikke interesseret i at bloggen skal ende som en reklamesøjle, så den forsætter selvfølgelig som den har gjort hidtil - den er lige mig og personlig - dog med mulighed for lidt forkælelse til mine læsere indimellem. Så here we go - lad os se hvad tiden vil bringe, det bliver spændende.


4 kommentarer:

 1. Ej, det vil jeg da også! :D .. Og jeg forstår dig godt. Selvom man ikke vil have det til at blive en reklame-søjle og en blog kun henvendt til alle læserne, så kunne det da være lækkert med en masse læsere alligevel :)

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det bare at sende en ansøgning af sted - dog skal du nok forvente ventetid på svar, der er vidst temmelig mange der ansøger for tiden :)

   Slet
 2. Hvor sker der bare meget spændende herinde for tiden! :) Også en super lækker giveaway. Jeg deltager dog ikke, da jeg ikke har mobil - bøhlandet, mange træer, intet signal og sådan. c",)

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør der - det er helt vildt - men dejligt og det bliver spændende og se hvad det kan føre med sig :)

   Nej, det er måske lidt dumt at deltage så, ved ikke hvor meget andet man kan bruge sådan et cover til ;)

   Slet