21 januar 2013

Dagen hvor jeg skulle have været blevet i min seng.

HVIS jeg var blevet i min seng i dag, så havde jeg...

... ikke fået at vide at jeg havde begyndende bækkenløsning.
... ikke fået at vide at det var muligt at jeg skulle forblive sygemeldt.
... ikke været forbi arbejdet, for at at aflevere nøgler.
... ikke fået at vide på jobbet, at jeg egentligt kun står som løs afløser, og burde melde mig ledig for at få nogle penge.

Humøret er helt i bund lige nu. Besøget hos lægen, bekræftede desværre hvad jeg frygtede allermest. Til trods for at lægen udtalte at det var tidligt, men dog muligt, så blev jeg sendt hjem med en melding om begyndende bækkenløsning.
Derudover, så fik jeg på jobbet at vide, at jeg som sådan ikke er i deres system - jeg står ikke som sygemeldt, jeg står bare som løs afløser hos dem, og får derfor ingen løn derfra. Så nu ser det ud til at jeg er nødt til at melde mig ledig, og så tage den derfra - og forhåbentligt få nogle sygedagpenge imens det hele står på. Så lige nu, lige i dag, er humøret helt i bund. Må indrømme at jeg havde et stort håb, faktisk lige indtil jeg gik ind til lægen, om at jeg kunne starte på job igen, uden alt for mange dikkedarer. Men nej. Så nu vil jeg have ondt af mig selv for en stund, og putte mig på sofaen med dyne og ligegyldigt tv - og så må jeg jo tage det hele fra en ende af og i stiv arm, så jeg kan få styr på min nærmeste fremtid.

8 kommentarer:

 1. Åben et vindue og råb "RØV!" rigtig højt! Det er nu du kan gøre det, mens babyen er for lille til at lære den slags eder. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé! Har også sagt en masse store ord i dag, dog ikke ud af vinduet, da vi bor i stueetagen ud til en meget livlig vej. hehe.

   Slet
  2. Hahaha, så kunne naboer og forbipasserende elers få sig én på opleveren! ;)

   Håber det hele løser sig. :)

   Slet
  3. Ja, det er selvfølgelig rigtigt - hmm... nåh, der er jo også en dag i morgen ;)

   Tak, det håber jeg også - efter en lang snak med Larsen, er jeg også begyndt at tro på at det nok skal gå.

   Slet
 2. Øv :( Bækkenløsning er ikke sjovt. Jeg havde det under første graviditet og har også begyndende bækkenløsning nu - men jeg er pisse stædig så jeg har alligevel valgt at trodse den.. Så må jeg holde ud indtil jeg får så ondt at jeg er tvunget til at melde mig syg ;)
  Bækkenløsning er dog ikke noget at spøge med, det bliver kun værre hvis man ikke tager den med ro, og det ville ikke være sjovt så tidligt i graviditeten :/
  Min bedste veninde har termin her i marts og hun har haft bækkenløsning siden hun var 7 uger henne - hun kan absolut ingenting! :(
  Meeen se det fra den lyse side, så har du masser af hyggetid hvor du kan gå og bygge rede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du virker hardcore, gør det slet ikke ondt, at du forsætter som du plejer, selvom du har begyndende?
   Min tanke er at det kan da ikke passe at man ikke kan/må noget, og første tanke var at jeg bare ville forsætte - men et job på plejehjem og begyndende bækkenløsning virker ikke som den bedste kombi.
   Men jeg kan jo mærke det, alt for godt, hvis jeg har været aktiv i løbet af dagen - ikke engang noget vildt, 'bare' hvad jeg plejer at lave i løbet af en dag, så jeg er nok nødt til at tage det hele temmelig alvorligt. ÆV!
   Puh - 7 uger henne - det må ikke være til at holde ud!
   Og ja - skal lige vænne mig til tanken, men SÅ tror jeg også at jeg skal begynde at se det positive i at skulle gå hjemme, at kunne gå og nusse om alting :)

   Slet
  2. Jo det gør selvfølgelig rigtig ondt om aften - jeg går som en vralte-and. Men jeg kæmper til jeg ikke kan kæmpe mere.. Nu står jeg jo også i en rigtig øv situation hvor at jeg muligvis får det her job som elev når min barsel slutter så det ville bare være rigtig øv at gå glip af den chance :)
   Men jeg går selvfølgelig konstant med en tanke om, at på et eller andet tidspunkt fra den ene dag til den anden så ender jeg som sygemeldt, men den tid den sorg ;)

   Slet
  3. Åh jah, der er lige et par faktorer der spiller ind kan jeg se. HÅBER da du får jobbet, også selvom du skulle ende med at blive sygemeldt. God bedring med det i hvert fald :)

   Slet