21 oktober 2012

Weekend weekend

Et færdiggjort projekt, en dårlig nyhed, et surprise besøg, en beslutning, en nattevagt og en meget træt frk. Hansen senere...
I fredags agerede jeg praktisk gris, og fik bl.a langt om længe gjort mit ramme-projekt færdig. Kender i det når man ser noget, forestiller sig det i sit hoved i ugevis, og når det så bliver aktuelt, så er det bare ikke helt hvad man havde forestillet sig? Jeg er ikke heeeelt tilfreds, men tænker at når jeg en gang får noget mere vægplads, så kan jeg udvide og så kommer den fede effekt måske - HVIS ellers jeg kan finde nogle tilsvarende rammer, that is! Talte med min dejlige veninde imens jeg var ved at sætte rammer op, og hun kunne informere mig om at selvsamme rammer er udgået i IKEA - hva' er den af?! De rammer de ALTID har haft, i ved de ubehandlede trærammer, 3 for 14 kr. - de er simpelthen udgået. Talk about bad news!
Fredag aften blev jeg reddet fra alle de praktiske og kedelige ting jeg havde gang i, jeg fik nemlig skønt besøg af min herlige bror. Jeg havde tidligere på dagen forhørt mig om han ikke ville komme og underholde mig, fordi jeg forudså en temmelig kedelig weekend uden planer og hvor Larsen alligevel skulle arbejde aften. Brormand havde dog planer lørdag, så det blev ikke til noget - troede jeg! Men så stod han her pludselig! Elsker når han er her - det er simpelthen så hyggeligt og sjovt. Vi griner altid, når vi er sammen - ALTID!
Lørdag skulle han dog hjem igen, men det passede fint nok, for jeg blev ringet op, om jeg kunne tage en nattevagt og uden nogle planer, kunne jeg da sagtens tjene lidt penge. 
Nu er det så søndag og jeg er lidt i krise - jeg kunne virkelig godt SOVE lidt mere! Men den går ikke, for selvom jeg har arbejdet i nat, så skal jeg lige have lavet en lynvending og skal tidligt i seng i aften, for jeg skal møde kl. 7 imorgen tidlig. 


Nårh jah, og ang. den beslutning der - så har Larsen og jeg besluttet os for at overtage 'pleje-ilderen' Alf. Vi har nu passet ham i 6 uger, og vi har været igennem en del på det sidste, hvor Alf har været her og været en del af det hele. Bl.a. tabet af Hera. Han er faldet rigtig godt til hos os, og Aslan og ham kommer godt ud af det sammen. Det er vigtigt for mig at sige, at Alf IKKE er en erstatning for Hera. Havde vi ikke fået ham 'dumpende' - så havde vi ikke anskaffet os flere ildere. Så havde Aslan fået lov at leve som alene-ilder, sine sidste år. Men nu fik vi Alf ind ad døren, og det var jo ikke kun for et par dage. Vi er faldet for ham. Jeg tabte hurtigt mit hjerte til ham - han har rigtig mange af de samme træk, som Gammelmanden havde, uhyggeligt mange faktisk - men jeg har hele tiden været klar på at han ikke skulle blive. I mellem tiden har vi som sagt været igennem en del, og da Larsen en aften måtte bukke under og indrømme at Alf jo altså var ret sød, ja, så begyndte tankerne omkring om han skulle blive, at overtage hjernen. Nu har vi taget beslutningen. Vi vælger at tage Alf permanent. Vi vælger at give ham det hjem han manglede. I fredags talte jeg med opdrætteren, der jo egentligt skulle have ham hjem igen, når hun lige fik arrangeret at komme fra nordjylland og herned - hun var overlykkelig. Hun var bestemt med på at han skulle blive her, for som hun sagde, så vidste hun at han ville få et godt og ikke mindst blivende hjem. Så beslutningen er taget - vi har valgt at skulle have ilder i mange år endnu. Så byd velkommen til Alf, som altså får en lille navneændring, og kommer til at hedde ALFIE.

8 kommentarer:

 1. Jeg tænkte det nok!! Hvor dejligt, Lisa:) Ih, han bliver en forkælet lille herre:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tihiiii! Ja, så godt du havde spurgt i kommentaren på din blog, men kom helt væk fra at svare. Men så fik du svaret - og ja, det passede ligesom bare sammen det hele. Endnu en forkælet herre i huset - en dyr herre, men sådan er det jo bare. Heldigvis er det kun en engangs-betaling.

   Slet
 2. Alfie passer rigtig godt til ham! Elsker hans hvide pels - han er simpelthen så flot! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det synes vi også - og ja, han er altså bare så lækker!

   Slet
 3. Jeg har også lavet en billedvæg, som slet ikke blev som i mit hoved, men tror egentlig det er fordi mine rammer er sorte, og det bliver for mørkt.. måske skulle jeg spraymale dem hvide til foråret :)

  Jeg synes ellers det ser rigtig godt ud med din billedvæg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rammerne her har også været sorte, og det så okay ud, da de hang snurre lige og i en firkant. Men nu trængte de til fornyelse, og jeg tror du har ret. Alt efter hvordan og hvor de hænger, så passer det oftest hvis de er lyse. I hvert fald hvis de hænger som de gør her, har jeg erfaret.

   og TAK - mon ikke jeg bare lige skal vænne mig til synet.

   Slet
 4. Yay, Alfie bliver! :) Tillykke med ham. Elsker (sjovt nok c",)) navnet. Og hvor er han bare smuk.

  Jeg synes altså det ser vildt fedt ud med rammerne.

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line - hov ja, kan da faktisk godt forstå at du elsker navnet. Tihi.

   Slet