02 oktober 2012

Spooning // At ske'e den?!Den anden dag lå dette fine billede i min indbakke - Larsen var den sjove afsender. Bare fordi man godt kan lide at putte godt og grundigt, når man skal sove. Tsk tsk. Ser jeres mænd også sådan på det, hvis i ske'er den?

8 kommentarer:

 1. Nop... Eller.. Han tør i hvert fald ikke sige det! :-D

  SvarSlet
 2. haha lige præcis sådan ser min kæreste det! :D der skal virkelig meget overtalelse til :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da for skørt - herhjemme skal der dog ikke overtalelse til. Han gør det gerne, MEN jeg skal BARE LIGE vide hvordan han egentligt har det. Tihi.

   Slet
 3. Vi spoone'er da ofte når vi har lagt os i seng, men kun kort af gangen fordi kæresten synes det bliver enormt varmt rigtig hurtigt. Det med håret - mit er altid i en knold når jeg sover, ellers kan jeg ikke selv holde det ud ;)
  Og det med boner - ahh det er da vidst kun hvis man ikke har været sammen så længe at man får det af at ligge i ske? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Herhjemme spooner vi også når vi har lagt os og skal sove. Men det er vidst heller ikke ret længe ad gangen, for når vi så først er faldet i søvn, så har vi hver vores mystiske måder at ligge på.

   Slet
 4. Once again I'm a man ... når man ser bort fra awkward boner i hvert fald. c",) Det sker altid for mig, når jeg ser billeder eller video'er med 'mænd vs. kvinder'. De florerer altid på Facebook og hvert evig eneste gang, bliver jeg mand. ;/

  Jeg har aldrig brudt mig for meget om nærhed. HG kalder det mit 'icky lååååve'-kompleks. Kan ikke have, når folk 'rager' løs på mig. Et hurtigt, løst knus er fint, men ellers nej tak. Det samme gælder kys og knus og nusseri. Selv elsker han spooning - men det bliver som oftest med hunden og ikke mig. c",)

  ... Er det kun mig?

  Kan dog godt lide at gå hånd i hånd (HG siger, det kun er fordi, jeg bruger ham som stok! ;)).

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, det kommer selvfølgelig an på med hvem... MEN når det er Larsen vi taler om, så ELSKER jeg at putte, kysse og gå hånd-i-hånd.

   Kender faktisk nogle stykker, det ikke er så meget for alt det der nusseri, så du er bestemt ikke alene :)

   Slet