23 august 2012

Sooo eehmm... guess what!


...I LIKE RAINBOWS!

Min dag startede da min telefon begyndte at synge "Good morning, good moooorning" kl. 06.00. Efter en liiidt sløv start, triller jeg ud af sengen og kan sige godmorgen til dagens medarbejder i fitness kl. 06.40. Are you f*in' kidding me?! Så mit meget ærlige indlæg omkring vægttab i går, min leden efter en sponsor på FB og så lige en samtale med Zvigerveninden i aftes, der egentligt kun skulle handle om hende, men hurtigt kom til at handle om mig (errhhmm...) gav åbenbart så meget blod på tanden, så meget fanden i voldskhed (er det mon et ord?) at jeg, som i MIG, vælger at sætte en alarm til klokken 06.00, cykle gennem byen i total møgvejr for at komme ind og træne... og så på en fridag?! Hmm... men det gode ved det, var at jeg kom afsted, jeg fik trænet og så på et tidspunkt, hvor der (heldigvis) ikke var mere end en håndfuld i gang med deres træning. Jeg fik også lige nuppet mig en tur i sauna, noget jeg ELSKER, men ikke har været i, i årevis. Fik også udforsket centerets faciliteter lidt, efter endt træning. Der er både solarium (ikke at jeg skal bruge det), oplevelsesbad (hvad det så end går ud på med sit kinky blå belysning), dampbad, sauna osv. osv. osv. Nårh jah, og fordi man kommer så tidligt... så er der også morgenbrød. Arghmen hør nu lige. Jeg ved det godt, der ér faktisk INGEN undskyldninger for ikke at komme afsted - især ikke med alle de små motiverende beskeder rundt omkring i centeret. Hmm... Jeg hyggede mig i dag. Det må jeg indrømme. Men jeg frygter lidt at så længe jeg træner alene, så tror jeg at jeg har det bedst med at komme afsted så tidligt på dagen som muligt - gerne som i dag. Og ja, der står FRYGTER, for jeg er og bliver nok næppe nogensinde andet end et B-menneske, så skal liiige have indført det der med at stå op kl. meget tidligt, for at kunne træne som JEG gerne vil.
Nu venter en meget lang to do liste for dagen i dag - gad vide om jeg har samme energi og overskud til den, som jeg havde til træning til morgen. Nårh jah, og bliv så lige hængende, for et af de punkter der er på min to do liste, kunne være noget der interesserede dig. Mere om det senere.... uhhh, en cliffhanger. Hate them! See you later alligator!

10 kommentarer:

 1. Wow virkelig godt gået Lisa , Du kan godt være stolt af dig selv og give sig selv en High-five.

  Er af hele mit hjerte dybt misundelig, ville ønske jeg kunne gøre det samme , men er så udpræget B-menneske at det nok desværre aldrig kommer til at ske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er VIRKELIG også B-menneske, så jeg er spændt på hvor længe det holder. Og tak!

   Slet
 2. Jeg er iøvrigt hoppet med på din opfordring til at svare på alle de mange spørgsmål om sig selv :)

  SvarSlet
 3. Okay, er svært imponeret. Hvem tager frivilligt i torturkammeret klokken seks om morgenen?! Du fortjener en medalje! (Uuuh, nu tænker jeg på kager, æv altså).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det faktisk ikke rigtigt - en eller anden fitnessqueen der indtog min krop i løbet af natten måske...
   Gulerødder - gulerødder - gulerødder - hjalp det?

   Slet
 4. Hatten af for dig, søde!! Hvor er det bare skide sejt at du kom af sted!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Ja, jeg har faktisk også kaldet mig selv for sej, ret mange gange i dag. Men det må man gerne på sådan en god dag ikke?

   Slet
 5. Selvom du allerede HAR fået dine daglige klaps, både bagi og på skulderen - får du liiige et bloggerklap også! ;-) Knuz er SÅ stolt af dig!!!

  SvarSlet
 6. Haha! Fede små klapsalver og over-energiske posters, der er rundt omkring i dit center! Dem mangler jeg altså i mit! Så er det sgu da nemmere at komme afsted (er i øvrigt ikke helt kommet mig over, at du stod op for at træne kl. 6.00...... PÅ EN FRIDAG??! - men klap dig selv på skulderen;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er faktisk ret mange af dem, sådan cirka over alt - Ved ikke helt hvor nemt det er at komme afsted, måske de skulle hænge hjemme hos en selv - noget ala "vi savner dig" - "kom tilbage" ha ha!
   (Det er jeg heller ikke, og i dag er jeg ret øm, MEN den kloge instruktør jeg har, han siger at hvis jeg er øm, så er det bedste at tage ind og bare lave lidt konditionstræning - så jeg burde vel egentligt)

   Slet