18 august 2012

Hvad er der IKKE at forstå?


... og nej, det kan simpelthen ikke passe at de, efter 3 måneder, ikke har fået det ind i deres system endnu!

6 kommentarer:

 1. Jeg hader det! Jeg har både aviser og reklamer nej tak, og to gange har jeg oplevet at der kom en avis, og jeg bliver lige sur hver gang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare træls, når tingene ikke vil virke.

   Slet
 2. Uhha dét kender jeg godt.... Vi fik også skiltet for et halvt år siden og det er gået fantastisk indtil for 3 uger siden. Nu vælter reklamerne igen ud hver gang vi åbner postkassen. Øv.
  Jeg hørte engang om en der havde sat en plade chokolade på postkassen og skrevet til avisbuddet om ikke han ville sørge for reklamerne ikke endte i den forkerte postkasse og vupti så stoppede det :-) Det er da en sød lille idé.
  Håber du finder ud af det.

  Hilsen Frk Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da faktisk en ret sød idé! Det kunne være at man skulle overveje noget lignende.
   Indimellem bliver jeg dog lidt tvær over det, for de skal jo ikke 'reklamere' med at man kan vælge at sige nej, hvis de så alligevel ikke vil respektere det.

   Slet
 3. Jeg tør næsten ikke være budbringeren, men ... da vi flyttede for to år siden, gik der næsten ET HALVT ÅR, før vi ikke længere fik reklamer. Og ikke nok med det. Selvom vi havde sat postkasse op (tidligere ejer var sengeliggende ældre dame, der kun brugte brevsprækken), skete det med jævne mellemrum, at man også skred i en ekstra dynge, når man passerede entréen på vej ud for at spise morgenmad. En skøn måde at vågne op på. ;/ Og så var det endda aldrig nogen af de gode reklamer - dem fra varehusene og sådan. Næ nej, altid byggemarkeder og Jysk sengetøj. Som om de vidste, jeg lige var flyttet, og lige stod og manglede syv kasser skruer på tilbud og en ekstra futon, der kan skvatte sammen under lillebror, når han kommer for at overnatte.

  Jeg håber, det løser sig til sidst. c",)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Line altså! Det var da en kedelig beretning. Kedelig som i, at så er vi desværre ikke de eneste der føler sig snydte. Hvor er det dog irriterende! Virkelig irriterende!

   Jeg håber også at vi snart slipper for alt de ekstra kilo papir.

   Slet