07 august 2012

Græsenken fra O'ense!

Det kunne meget let være min nye titel - i hvert fald den næste måneds tid. Min elskede kærestemand er i dag rejst udenbys. Han skal den næste måned være udenbys 5 dage om ugen. Ikke det aller fedeste hvis du spørger mig og mit svar må være egoistisk. Men hvis man skal se det med glade og positive briller - så er det FAN-FUCKIN'-TASTISK for ham, og jeg under ham det af hele mit hjerte!
Larsen har stadig ikke fundet nogen elevplads, han er stadig på kontanthjælp og han er stadig røvtræt af det - og det er temmelig forståeligt! Én god ting er der dog ved det der system - muligheden for betalte praktikker! Så den kære Larsen er i dag startet i en 4 ugers praktik som kok. Hvor henne tænker i nok? Larsen har aldrig fået sin fede 1-uges-praktik fra i starten af året ud af hovedet, så da muligheden bød sig, kontaktede han med det samme Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia for at høre om han måtte komme derover igen - og selvfølgelig måtte han det. Så det er dér at han de næste fire uger, skal suge erfaring til sig. Hvem ved, måske det kunne blive til en elevplads med tiden? Det er i hvert fald Larsens største ønske, at komme til at stå i lære der. Så fingrene er i dén grad krydset for at det sker, på et eller andet tidspunkt. Fingrene er samtidig krydset en smule for at der så ville komme en mulighed for at komme væk fra hullet her.
De næste 4 uger - 5 dage om ugen, skal jeg så underholde mig selv. Jeg har da heldigvis tosserne, har også lidt arbejde - forhåbentligt bliver det til mere, for er der én ting jeg ikke er sååå god til, så er det altså at være alene hjemme uden planer, i længere tid. Samtidig kan jeg godt lide at have dage hvor jeg bare kan være helt alene og nyde stilheden - og han kommer jo hjem de dage han har fri - så mon ikke den måned nok skal gå stærkt? Det største problem, og ja, det er virkelig et problem for mig, bliver nok det med at sove alene - det er jeg bestemt ikke særlig god til! Efter så mange år med en at putte med - så er jeg blevet forvendt. Jeg har en tåbelig regel om at jeg altid skal falde i søvn før Larsen, for ellers kan jeg ikke falde i søvn - i hvert fald ikke før nogle timer efter vi rent faktisk er gået i seng. Det er fuldstændigt åndssvagt! I know! Men sådan er det nu engang blevet. Derfor har jeg også gjort det til en regel, at når jeg er alene hjemme og når jeg mærker trætheden, så går jeg i seng - om klokken så er 21. Der er simpelthen ikke noget værre end at gå i seng og så ikke kunne falde i søvn - og det er sådan set lige meget om man er alene eller ikke. 
Madlavning bliver der ikke det store af, når Larsen ikke er hjemme - jeg gider simpelthen ikke. Så nu vil jeg gå ud og skære mig noget frugt, drysse det over en omgang skyr og så vil jeg putte mig i sofaen, for lukkede vinduer - det er satme koldt i dag - under tæppet og med det nyinkøbte boligmagasin. Nårh jah, og et billigt sladderblad, det må man også godt suge til sig indimellem. Larsens Gastro får også lige en gennembladring - og tjek så lige det fede billede der er med boligmagasinet i denne måned - I LOVE IT! 
Burde virkelig snart få købt alle de rammer jeg går og har i tankerne til alle mine fine billeder...


God tirsdag aften til jer der endnu læser med derude bag skærmen!

4 kommentarer:

 1. Åhh jeg kender alt for godt til det med at ikke at du' til at være alene hjemme eller ikke at gide og lave mad - og jeg bor endda alene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte nok jeg ikke var ene om det - og jeg kan da også godt overleve at være alene, men det er bare så meget sjovere at være sammen med nogen. Det samme med madlavning, det er så meget sjovere, når folk der går op i madlavning gider lave maden. Heh.

   Slet
  2. Du kan jo komme lidt tættere på ham, ved at komme på besøg her, når du ikke lige arbejder ;-)

   Slet
  3. Ja, det kan der jo være noget om. Tihi.

   Slet