23 august 2012

3 min. 24 sek. i ilderhøjde
Husk lige at skru ned for din højtaler, der er en del skrætten på linien.
- men hvis du ikke har noget imod det, så kan du høre en vred Hera indimellem.


... nej, Aslan forstår ikke at hvæsen betyder 'SKRID' i ilderverdenen...
... ja, det er en masse sokker der er bundet sammen. Herhjemme ryger hullede sokker ikke ud, de bliver bundet i Heras sokkesamling. Sokker, that's her thing!
... og ja, han kan godt være en lille tyran overfor hende, men hun er god til selv at sætte ham på plads. For det meste. Nu er hun ved at være en ældre dame, og derfor træder jeg til indimellem, hvis hun ikke kan få ham til at forstå at hun ikke gider.
... og nej, de hader ikke hinanden. Få minutter efter deres 'diskussion' lå de og puttede igen. Tosser...

2 kommentarer:

 1. Okay, de er altså bare lidt for cute. Sad forøvrigt i nat/morges og læste tilbage på din blog indtil klokken fire i morges. :) Der er altså bare noget over den! Og jeg elsker disse ilder-indlæg. Glæder mig til at få tid til at læse endnu længere tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er SÅ lækre! Hvis jeg selv må sige det. Tihi.
   Oh my, håber da ikke du havde nogle planer i dag, som du måtte aflyse fordi du har siddet oppe hele natten. Men hvor hyggeligt at du nærstuderer bloggen :)
   - og TAK fordi du synes der er noget over den. Dejligt.

   Jeg overvejede faktisk i aftes, om jeg snart skulle begynde at læse min egen blog fra start. Kan knap nok huske hvad de første indlæg omhandlede... Hehe. Eller, det første var vidst nok om killer-ilderne, men ellers.

   Hvor langt nåede du i går?

   Slet