24 juni 2012

Warrior // Worrier


For what it's worth
You're my warrior
And I'm your worriorEr der noget jeg aldrig bliver træt af at høre på, så er det Isams blide stemme, Waqas' altid fornuftige rap og Lennys spanske lyrik. Outlandishs musik gør et eller andet ubeskriveligt ved mig. Det samme er i høj grad gældende for deres nye album - og især sangen ovenover rør mig. Teksten, melodien, ja videoen i sig selv, giver mig gåsehud. Det er vel i virkeligheden fordi jeg kan relatere til teksten - om ikke andet så på ordet "Worrier". Det er min helt egen "Warrior" der har foræret mig albummet - med teksten: "Fordi jeg elsker dig så pisse meget"

Jeg ved jeg ikke er den eneste der er vild med sangen - f.eks. så er Nicoline også ret vild med den.

2 kommentarer:

 1. Så dejlig gave, du har fået - og så med den begrundelse! Kærlighed er sgu stort. Tusind tak for henvisningen til min blog og kommentarerne til mine indlæg. Det er altid hyggeligt at få kommentarer fra dig! Rigtig go' aften til alle derude - om så man er worrior, warrior eller begge dele ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kærlighed er fantastisk! Tak selv for kommentarerne, ja, det blev jo mere eller mindre en tro kopi af dit indlæg, håber det går :)

   God aften til dig og kæresten.

   Slet