20 juni 2012

Reminder to self #2

Så sidder jeg så her, har brugt størstedelen af dagen på at være i et irriterende crappy mood - hvor det altså ikke hjælper at mand i føtex står og begynder at scanne sine varer, ved den kasse jeg står ved og er ved at pakke min sager, og da slet ikke når alle de andre kasser er ledige! OG hvor det da slet ikke hjælper at kommunens hækkeklippere står og griner højlydt og gør grin med en stor dame der kommer løbende 'med alt hendes dinglefedt' - hvad med at vende den om, heppe på hende og sige, at hun da i det mindste gør noget ved sin overvægt - modsat så mange andre (inkl. mig selv for tiden!) Begge episoder resulterede i meget vrede blikke fra mine ellers så kønne øjne - især de åndssvage mandschauvinistiske kommunale hækkeklippere, der også fik lidt mere dinglende fedt at se, eftersom jeg gik "hoppende" forbi dem med Chilsen - så er det lige pludseligt ikke så sjovt at gøre grin med de fede, når de stopper op og lytter med! Hesus manner! Nåh, men så tænker jeg så ved mig selv - i dag kan jeg godt tillade mig at skrive et rigtig møgindlæg på bloggen - hverdagene er jo ikke lutter lagkage altid, det må frem! - men så er det jo så at jeg ser indlægget før dette. Et indlæg jeg faktisk lavede den anden dag og planlagde til i dag - ikke af nogen speciel grund. Nok bare fordi jeg den anden dag havde en mia. blogidéer og ikke syntes at de alle skulle ligge samme dag - anyways, så indlægget, billedet og tænker så ved mig selv. Ro på, mulle! Alle kan have en dårlig dag - også selvom solen skinner og der faktisk ikke er noget at brokke sig over. Så jeg har taget mig et ekstra kig på mit fine billede, lytter til Outlandish og minder lige mig selv om (endnu en gang) at det altså ikke står helt slemt til. 


Nåh, men gode ting, de sidste par dage har bragt sig - gode lange gåture med Chilsen, indkøb af danske jordbær og af vandmelon, Larsen er kommet i virksomhedspraktik, bare for ikke at sidde herhjemme og fede den imens han søger elevplads. Jeg har fået ny kollega på jobbet - de to sidstnævnte høre sammen. Jep - Larsen har fået 4 uger i køkkenet på mit arbejde. Så må vi se om vi kan finde ud af at arbejde sammen. Høhø. Ej, mon ikke det nok skal gå - vi har faktisk kun 2 dage hvor vi er på arbejde samtidig. Så det går vel. Umiddelbart ved alle allerede at 'ham den nye i køkkenet' er Lisas kæreste. Oh boy, det bliver sjovt at komme på arbejde igen - faktisk så kan jeg mærke at jeg savner det, når Larsen kommer hjem og fortæller om sin dag. Denne måned har der været minimum af vagter at få, så jeg har haft mange dage herhjemme and that sucks!

2 kommentarer:

 1. Alle har en dårlig dag, selv dig - så sender lig en bedre-god-dag krammer! :)

  Og lige den episode med manden der scanner sine varer ind, før du var gået, kender jeg godt!
  Jeg oplevede det for nogle uger siden, stod i Føtex, havde knap nok lige betalt og pakket varer sammen før en gammel dame kom og fik smækket sine varer op på hylden ved siden af mig, og valgte så at tage en tandbørste op fra sin pose og stod og læste bagpå den. Ej men hallo! :s

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :)

   Jeg forstår simpelthen ikke hvor almindelig høflighed, nogle gang bliver af... Man kan da,om ikke andet, lige vente til den der står ved kassen, har taget det første skridt på sin vej væk.

   Slet