11 juni 2012

Monday Morning

Jeg sagde det jo - jeg havde set det komme... Weekenden var bare alt for kort! Heldigvis havde min bror halvt fri i dag, han skulle kun til et møde på sin skole her kl. 13 og kunne derfor med god samvittighed blive til i dag - og så var det også billigere for ham at tage afsted i dag, fremfor i går. Win-Win!
Årh, vi har bare FEDET den i weekenden - dog med et twist af en masse gåture. Vi har fladet ud, fået indhentet hver vores søvnbehov, været virkelig barnlige og fået spist ALT for mange usunde sager! Nårh jah, så har vi lige fået styr på alle mine film, alle 122 stks. - TAK BRORMAND! Det ér altså bare sjovere at gøre praktiske ting, når man har en at skabe sig tosset med samtidig.
Alle de 4-benede har nydt godt af al opmærksomheden fra Brormand - og Larsen har vidst også nydt ret godt af, bare at kunne game HELE weekenden uden en kæreste der kommer med spydige kommentarer om hans gameri, hvert andet minut.

4 kommentarer:

 1. Jeg kigger på billedet af dig, tænker "Hun ser godt nok bekendt ud", går op til billedet af din bror og udbryder "Gud det er Michaels søster jeg følger!" :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét er det nemlig :)
   Jeg går så udfra at du kender min skønne brormand? - Hvorfra?

   Slet
 2. Det gør jeg :) Jeg er venner med KT/Katrine (hvis han har omtalt hende, skulle ikke undre mig), så mødte ham til KT's 18 års fødselsdag i oktober sidste år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt - jo jeg kender godt til Katrine :)

   Slet