18 juni 2012

Jeg ønsker mig en hund

En fotobutik reklamerede med denne fine t-shirt i deres vindue. Jeg måtte bare have et billede af den. Der er kommet en ny ladning foder til Chili, jeg har været så heldig at få lov til at låne hende noget tid endnu. Det er bare så hyggeligt! Åh hvor jeg dog ønsker mig en hund - hvis man nu fravælger sig gaver til fødselsdag og jul i x antal år, går det så op med at få ønsket om at blive hundeejer opfyldt?

3 kommentarer:

 1. Har det på præcis samme måde. Vil bare have en Corgie, i stedet for en Chili (selvom hun er ret nuttet). Er blevet enige med kæreste om at vi starter med en kat, især da vi fandt udaf at man kan klik-træne dem på sammme måde som hunde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, corgier er også skønne! Den race var vi også inde på en gang - men det er mange racer siden. Tihi. Får nok aldrig en Chili, hun er et mix af et mix af et mix... tænker jeg. Aner det faktisk ikke. Men ja, hun er skøn!
   Katte kan i dén grad klikker-trænes. Så det lyder da som en helt fantastisk ting!
   Herhjemme har jeg faktisk klikker-trænet Aslan - som jo hverken er kat eller hund. Så det gælder bare om at have en god portion tid og tålmodighed :)

   Slet
 2. selvfølgelig skulle man kunne gøre det! jeg ville ikke behøve gaver igen hvis jeg bare fik en hund

  SvarSlet