22 marts 2012

Kan du dufte foråret?

Larsen spurgte i går om jeg ville høre noget vildt- og hvem vil ikke det? Han spurgte mig om jeg ville med ud at gå en tur... Nu skal der så lige lidt forhistorie til, før at andre end os, kan se det "vilde" i det. Jeg spørger tit og ofte Larsen om han ikke vil med ud at gå en tur, svaret lyder altid på "ikke lige nu" - hvilket egentligt bare er en anden måde at sige nej på, når det kommer til Larsen. Jeg sprang til med det samme, eftersom det var ret vildt at det nu var ham der tog initiativet. Turen som Larsen inviterede på, skulle vise sig at være en af dem hvor man leder efter spiselige ting i skoven - og på vores 2 timer lange gåtur, fik vi da også nogle fine ramsløg med hjem, som blev brugt i aftenens sauce. Den smagte altså helt fantastisk - vi blev enige om at den nok smagte ekstra godt, fordi det var noget vi selv havde været ude at finde. Jeg fik også lidt grene og nogle påskeliljer med hjem, som nu pryder stuen. Det nåede at blive helt mørkt inden vi var hjemme igen - men det var en super hyggelig og tiltrængt tur. Kameraet var dødt, men så er det jo godt at der findes sådan nogle farlig fine mobiltelefoner med kamera i - jeg fik i hvert fald nogle skønne billeder af en gåtur der bød på lidt af hvert. Bl.a en forhindringsbane uden de store forhindringer, og så stilte en af Zoos kameler sig gerne op til fotografering. Enjoy!

2 kommentarer:

 1. Jeg er også fra Odense og skal på jagt efter en klump ramsløg - og sikke en masse skønne billeder og sikke fede havestole!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak - havestolene står ude omkring Fruens Bøge.

   Vi fandt ramsløgene inde i noget krat, i nærheden af Zoo og Skovsøen - men det var faktisk ikke fordi der var voldsomt meget af det.

   God jagt!

   Slet