20 januar 2012

Sweet Lady Luck ♥

Hendes 'luck' udløb desværre. Vores lille dame. Lady. I dag er endnu en dag, som vi kan arkivere under "Sorgens dag". Til formiddag, gik vi vores sidste tur sammen. Larsen, Lady og jeg. Lige præcis som i de helt gamle dage, hvor vi kun var os tre. Lady sad ganske stille inde under min jakke, ingen transportkasse, ingen sele nødvendig her. Lady var helt stille. Hun var træt. Hun havde opgivet - nu var det vores ansvar at tage beslutningen for hendes videre eksistens. Beslutningen blev taget i går. Så lille og skrøbelig, så opgivende. I dag skulle hun have fred. I dag fik hun fred.

Lady begyndte at halte lidt på bagbenene i tirsdags, onsdag sov hun stort set hele dagen, det samme i går, men da hun vågnede og Larsen satte hende ned på gulvet, væltede hun rundt. Hun kunne slet ikke styre sine ben, eller kroppen for den sags skyld. Hun lignede en med en ordenlig brandert. Hun var kun interesseret i at ligge og sove hos en af os. Så det sidste døgn med Lady gik med at putte i dynerne, drikke vand af glas og spise clementiner. Det eneste hun var interesseret i. Hun skulle have det, som hun ønskede. Larsen og jeg har mere eller mindre smågrædt hele det sidste døgn. I aftes lå vi inde i sengen med Lady imellem os og snakkede om alle de gode stunder - alle de ting hun har budt os, på godt og ondt. De timer glemmer jeg aldrig. 

Lady blev 6 år og 7 måneder - hun var vores første ilder. Vores første dyr sammen. En lille størrelse, som vi fik fornøjelsen af i næsten 5 år.

Vores sidste putte-stund.

Inden afgang. "Mor" - "Far" - Lady

Sidste billede. Lady sidder godt under jakken.

6 kommentarer:

 1. Det gør mig rigtig ondt og tårerne presser sig på, men hvor var det en smuk sidste tid, I gav hende <3

  SvarSlet
 2. Tak Nicoline. Ja, det var faktisk en dejlig tid - men utrolig hård.

  Kh. Lisa

  SvarSlet
 3. Hej Lisa!

  Jeg føler med dig! Nu har hun fred og er et bedre sted. Det er hårdt når man mister en firbenet ven!

  SvarSlet
 4. Åh. Det var hårdt at læse. Det virker så uretfærdigt at vi skal sige farvel til vores små 'børn'. Men hun har levet et langt liv og har haft et godt liv, det må I huske på. :)

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hvor er det trist...og hvor må det være hårdt at skulle miste igen. Jeg kan slet ikke udholde tanken om at skulle miste nogen af mine 'børn'...

  Kh. fru H-T

  SvarSlet
 6. Tak for hilsnerne. De varmer rigtig meget, her i de første dage efter. De har været hårde at komme igennem, især når jeg har ligget på langs, der manglede hun bare - eftersom hun har hængt på mig 24/7 i det sidste lange stykke tid.

  Det er en mærkelig fornemmelse, at her "kun" er 2 tilbage...

  God søndag til jer alle.

  Kh. Lisa

  SvarSlet